Τέμπη: «Χάνω το παιδί μου!» - Πλάνταξε στο κλάμα η μητέρα του 26χρονου που σκοτώθηκε στην Λάρισα

Στο Ναό Αναστάσεως στη Θέρμη το Σάββατο 4 Μαρτίου έγινε η κηδεία!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Χάνω το παιδί μου!» - Πλάνταξε στο κλάμα η μητέρα του 26χρονου που σκοτώθηκε στην Λάρισα

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/3) στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν πλάνα από την κηδεία του 26χρονου Σωτήρη, που χάθηκε τόσο άδικα, στην σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Ο νεαρός επιβάτης του τρένου, είναι μέσα στους 57 νεκρούς που ταυτοποιήθηκαν και δηλώθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων, κάτι που έκανε την μητέρα του, να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της, διότι έχασε τόσο ξαφνικά τον αγαπημένο της γιό.

Διαβάστε επίσης: «Ας έπαιρνε την οικογένεια του να πήγαινε στα Τέμπη να καούν» - Η απάντηση πατέρα που έχασε το παιδί του στον Πορτοσάλτε

Η στιγμή που σπάραξε η μητέρα του 26χρονου που χάθηκε στα Τέμπη

Για το τελευταίο αντίο στην εκκλησία της Θέρμης, βρέθηκαν γνωστοί και συγγενείς για τον 26χρονο Σωτήρη Καραγεωργίου, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Αθήνα μαζί με τον φίλο του, Δημήτρη Ασλανίδη, ο οποίος θα επισημοποιούσε τη σχέση με την κοπέλα του. Και οι δύο χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Δημήτρης θα γνώριζε στην Αθήνα τους γονείς της κοπέλας του με τον Σωτήρη να τον ακολουθεί το ταξίδι που έμελλε να είναι το τελευταίο για τους άτυχους νέους.

Στο Ναό Αναστάσεως στη Θέρμη το Σάββατο 4 Μαρτίου έγινε η κηδεία του Σωτήρη Καραγεωργίου. Τραγική φιγούρα, στην εκκλησία, η μητέρα του να φωνάζει: «Χάνω το παιδί μου».

Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη σοροί μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Βαρύ είναι το κλίμα των τελευταίων ημερών, καθώς την Τρίτη 28/2 σημειώθηκε ένα αδιανόητο περιστατικό, η σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη, με αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν πολλά νέα παιδιά και φοιτητές (δείτε εδώ την νέα καταγγελία για το φορτίο του τρένου).

Τις πρώτες ώρες ήταν πολύ δύσκολο να αντιληφθούν πόσοι ήταν οι επιβάτες, ποιοι κατάφεραν να σωθούν και ποιοι αγνοούνταν, ωστόσο μέρες μετά, οι ελπίδες των των οικογενειών των θυμάτων έχουν χαθεί και οι περισσότεροι περιμένουν ένα τηλεφώνημα επιβεβαίωσης για τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.

Σήμερα, Σάββατο 4/3, πέντε μέρες μετά, πραγματοποιήθηκε ήδη η πρώτη κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας, που "έφυγε" άδικα (δείτε εδώ την οικογένειά της και τον αρραβωνιαστικό της), ενώ αναγνωρίστηκαν δύο ακόμη σοροί. Πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι και ένα αγόρι, περίπου στην ίδια ηλικία.

Ανάμεσα στους νεκρούς, λοιπόν, βρέθηκε η 19χρονης Αναστασία, η οποία σύμφωνα με το kalavrytapress.gr ήταν φοιτήτρια και σπούδαζε στη Γεωπονική Σχολή στο ΑΠΘ, ενώ όλα δείχνουν πως βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι. Η καταγωγή της ήταν από την Λυκούρια Καλαβρύτων και η οικογένειά της είναι πολύτεκνη.

undefined

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο 20χρονος φοιτητής Αναστάσιου Κουτσόπουλου, που είχε πάει στην Καρδίτσα από όπου κατάγεται για το τριήμερο, και επέστρεφε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε.

Σύμφωνα με το karditsapress.gr, ο ίδιος μίλησε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο στις 22:50 λέγοντας της: «Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω» και έκτοτε η οικογένειά του δεν είχε κανένα νέο του.

Μάλιστα, έκαναν έκκληση το βράδυ της Παρασκευής 3/3 για οποιαδήποτε πληροφορία μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ. Ο Τάσος φαίνεται να βρισκόταν στο 3ο βαγόνι σύμφωνα με επιβάτη, όπως και κοπέλα παραπάνω, η οποία δήλωσε πως κατά τη στιγμή της σύγκρουσης ήρθαν αντικριστά. Το πρωί του Σαββάτου 4/3 ωστόσο, η οικογένεια ενημερώθηκε ότι τελικά ταυτοποιήθηκε η σορός του.

Αναστάσιος Κουτσόπουλος Τέμπη