Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός μετά από μεγάλη ταλαιπωρία

Θλιβερό...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός μετά από μεγάλη ταλαιπωρία

Λίγο μετά την πολύ θλιβερή είδηση, που έγινε γνωστή για το θάνατο του πατέρα του Παντελή Παντελίδη (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη), την Κυριακή 5/3 έγινε γνωστό μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook, πως έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός.

Η θλιβερή είδηση διαδόθηκε μέσα από το προφίλ του Σπύρου Μπιμπίλας, ο οποίος και ως πρόεδρος του ΣΕΗ έκρινε σωστό να ενημερώσει, πως δεν είναι πια ανάμεσά μας ο Δημήτρης Σαραβάνος.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το θάνατο γνωστού ηθοποιού

«Ακόμα ένα αντίο…σε έναν παλιότερο αγαπημένο μας σεμνό κι αθόρυβο, καλόκαρδο κι ωραίο συνάδελφο.. Ο φίλος μας Δημήτρης Σαραβάνος έφυγε από κοντά μας σήμερα αφού είχε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό…Καλό ταξίδι Δημήτρη μου», έγραψε στην ανάρτησή τουf ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ενώ στη συνέχει ο Σπύρος Μπιμπίλας έσπευσε να κάνει άλλη μια ανάρτηση μέσω της οποίας έκανε γνωστό, πως υπάρχει άλλο ένας ηθοποιός με το ίδιο όνομα, ο οποίος ζει στην Αμερική, για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

«Επειδή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάποιοι δρουν πολυ επιπόλαια....υπάρχει site που χωρίς να ρωτήσει κανέναν δημοσιεύει ως θανόντα άνθρωπο που ζει.. Ο ηθοποιός και χορευτής Δημήτρης Σαραβάνος που απεβίωσε χθες δεν έχει καμμία σχέση με τον πολύ νεώτερο του ηθοποιό Δημήτρη Σαραβάνο που σήμερα ζει στην Αμερική και με τον οποιο έχω παίξει μαζί στο θεατρο...Πρόκειται περί απλής συνωνυμίας. Ανθρώπινο το λάθος βέβαια αλλά απαιτείται μεγάλη προσοχή προς αποφυγήν παρεξηγήσεων», έγραψε ο Μπιμπίλας με μία δεύτερη ανάρτηση.