Τέμπη: Σπαραγμός στην κηδεία του 22χρονου Ντένις - Πέταξαν άσπρα μπαλόνια στον ουρανό

Πολύ βαρύ το κλίμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέμπη: Σπαραγμός στην κηδεία του 22χρονου Ντένις - Πέταξαν άσπρα μπαλόνια στον ουρανό

Αρκετά συγκινητικό ήταν το κλίμα στη σημερινή 9/3 κηδεία του 22χρονου Ντένις Ρούτση, στον ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στα 57 άτομα που έχασαν την ζωή τους στη φονική σύγκρουση 2 τρένων στα Τέμπη, για τα οποία τελέστηκε σήμερα τρισάγιο -δείτε εδώ ένα νέο σοκαριστικό βίντεο.

Ο ίδιος είχε πάρει το τρένο για να πάει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε, για να δει τη οικογένεια και την σύντροφό του. Το εισιτήριό του ήταν για το βαγόνι 5, όμως πήγε στο κυλικείο για να βρει σήμα και να επικοινωνήσει μαζί τους κι εκείνη τη στιγμή δυστυχώς έγινε η σύγκρουση.

Στη κηδεία, συγγενείς και φίλοι έδωσαν το «παρών», κρατώντας λευκά μπαλόνια, τα οποία πέταξαν στον αέρα όταν η σορός βγήκε από τον ιερό ναό.

Σπαρακτική η κηδεία της 22χρονου Ντένις που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Οι συγκινητικές δηλώσεις της μητέρας του

«Πίστευα ότι υπάρχει ελπίδα αλλά δυστυχώς «έσβησε» κι αυτή. Είμαι γεμάτη με συναισθήματα, οργή, θυμό, θλίψη και απίστευτο πόνο. Τι μπορεί να πει μια μάνα που έχασε τον γιο της;

Πήγαμε χθες στο διαμέρισμα του Ντένι με τον μικρό μου γιο, για να πάρουμε κάποια πραγματάκια, κι εκεί ξέσπασε, λύγισε και μέσα από τα δάκρυά του λέει: μπαμπά, ξέρεις πόσο αγαπητός ήταν ο αδελφούλης μου σε όλους; Πόσα μηνύματα έχω λάβει από συμμαθητές, φίλους, παλιούς συνεργάτες και διευθυντές; Ξέρεις πόση δύναμη μου έχει δώσει και πόσο περήφανο με έκανε; Αυτά είναι τα λόγια του μικρού.

Αυτός ήταν ο Ντενούκος μας. Η αξιοπρέπεια και το ήθος δεν ξεχνιούνται. Καλό παράδεισο να έχει το αγγελούδι μου. Ήταν υπερβολικά καλός για αυτόν τον κόσμο», είπε με κλάματα η κυρία Ρούτσι.

«Με έχετε συγκλονίσει από την Παρασκευή. Δεν υπάρχουν λόγια, κυρία Ρούτσι», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δάκρυσε, το ίδιο και οι συνεργάτες της.