Έκανε εκπαίδευση σε χαλασμένους... - Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον σταθμάρχη στα Τέμπη

Ολα όσα είπαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Έκανε εκπαίδευση σε χαλασμένους... - Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον σταθμάρχη στα Τέμπη

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το βράδυ της Κυριακής (19/3) μίλησαν για την τραγωδία στα Τέμπη, που έχασαν την ζωή του 57 συνάνθρωποι μας, και μερικοί οι οποίοι δεν πρόλαβαν να κόψουν εισητήρια (δείτε εδώ πόσοι).

Συγκεκριμένα, αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίοι εκπαιδεύονταν οι υπάλληλοι για να αναλάβουν χρέη σταθμαρχών και όχι μόνο.

Η αποκάλυψη για την εκπαίδευση των σταθμαρχών στα Τέμπη

Οι εκπαιδευόμενοι σταθμάρχες, ανάμεσά τους και ο 59χρονος, έκαναν πρακτική εξάσκηση σε δύο συγκεκριμένους σταθμούς, στο Λιτόχωρο και την Καλαμπάκα. Ωστόσο, ο πίνακας ελέγχου στο Λιτόχωρο είναι χαλασμένος, ενώ στην Καλαμπάκα δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου, επειδή αποτελεί τερματικό σταθμό και σταθμό αφετηρίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για τον Φεβρουαρίο, ο 59χρονος έκανε 14 υπηρεσίες στην Καλαμπάκα, όπου όπως αναφέρθηκε παραπάνω δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου. Στη συνέχεια έκανε άλλες δύο υπηρεσίες στους Νέους Πόρους μαζί με έναν άλλο συνάδελφο, με τις βάρδιες τους να είναι πρωινές, ενώ τη μοιραία βάρδια της 28ης Φεβρουαρίου ο 59χρονος ήταν μόνος του, καθώς οι συνάδελφοί του αποχώρησαν νωρίτερα από τη βάρδια τους, χωρίς να κάνουν κάποια αναφορά για την παράτυπη αποχώρηση τους.

Η αντίδραση της Χρηστίδου για την αποκάλυψη που έγινε για τα Τέμπη

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που γίνονται για τα Τέμπη και για τους υπεύθυνους της τραγωδίας που άφησε πίσω της 57 νεκρούς εκ των οποίων μια κοπέλα δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, με ειδικούς να μιλάμε για σταχτοποίηση.

Σήμερα Σάββατο 18/3 λοιπόν, στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι σχολίασαν το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» για τον σταθμάρχη και η Σίσσυ Χρηστίδου έπαθε σοκ με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο 59χρονος σταθμάρχης έκανε την πρώτη του βάρδια πριν λάβει την επίσημη πιστοποίηση μετά το τέλος της εκπαίδευσής του. «Στις 26 Ιανουαρίου, πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο 59χρονος έχει κανονικά βάρδια ως σταθμάρχης», αναγράφει χαρακτηριστικά.

«Άρα δίνει τις εξετάσεις, δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα και ξεκινά βάρδιες. Έχουν βγει τα αποτελέσματα τώρα παιδιά; Πραγματικά απορώ… Φυσικά και θα τους το είπανε προφορικά γιατί τους βάλανε στις βάρδιες, χωρίς αποτελέσματα. Απίστευτο παιδιά, απίστευτο», ήταν η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Είναι σα να έχεις κάνει τα μαθήματα οδήγησης, να μην έχεις δώσει εξετάσεις και να παίρνεις το αμάξι να βγαίνεις στο δρόμο και όποιος βρεθεί μπροστά σου…» συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό - Φωτογραφίες από τα εγκαύματα στα σώματα των πυροσβεστών