Τέμπη: Βγήκε από την ΜΕΘ η σύντροφος του νεκρού Βάιου Βλάχου - Σε τραγική κατάσταση μετά τον θάνατό του

Ποια η κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέμπη: Βγήκε από την ΜΕΘ η σύντροφος του νεκρού Βάιου Βλάχου - Σε τραγική κατάσταση μετά τον θάνατό του

Μια από τις τραυματίες από την φονική σύγκρουση των 2 τρένων στα Τέμπη ήταν η Δάφνη, η οποία από την εφιαλτική αυτή νύχτα βρισκόταν στην ΜΕΘ ενώ ο σύντροφός της, Βάιος Βλάχος, έχασε δυστυχώς την ζωή του.

Το ζευγάρι είχε πάρει το τρένο από τη Λάρισα καθώς είχε επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του 34χρονου στην Καρδίτσα και το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς, τα δυο παιδιά καθόντουσαν σε ένα από τα πρώτα βαγόνια, με αποτέλεσμα ο Βαϊός Βλάχος να σκοτωθεί ακαριαία ενώ η κοπέλα του να νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις -δείτε εδώ τι αποφασίστηκε για τον 2ο και έμπειρο σταθμάρχη.

Βγήκε από την ΜΕΘ η κοπέλα του αδικοχαμένου Βάιου

Η κοπέλα, σήμερα Τετάρτη 29/3 έγινε γνωστό πως βγήκε από την ΜΕΘ, πως έχει διαφύγει πια τον κίνδυνο και πως αναρρώνει. Ο αδερφός του άτυχου συντρόφου της, Ευάγγελος Βλάχος, μίλησε στην εκπομπή Live News για την κατάσταση υγείας της.

«Το κορίτσι μας πάει καλά, είναι εκτός ΜΕΘ και κάθε μέρα και κάθε ώρα είναι και καλυτέρα, μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, με την έννοια ότι έχει διαφύγει τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Αλλά η κάθε μέρα που περνάει θέλει προσοχή, είναι και το ψυχολογικό κομμάτι...

Είχε σοβαρά τραύματα εσωτερικά, τα οποία ευτυχώς διορθώθηκαν και αντιμετωπίστηκαν. Τώρα είναι σε φάση ανάρρωσης. Χρειάζεται προσοχή, υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι που είναι σημαντικό.

Έχουμε μια διακριτική στάση. Μέσω των εκπροσώπων μας έχουμε επαφή με τη δικογραφία, μέχρι στιγμής πιστεύουμε ότι πάνε με σωστό τρόπο, δεν έχουμε κάποιον λόγο να αμφισβητούμε αυτό που γίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του αδικοχαμένου Βάιου.