Τραγωδία Άρτα: «Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο, επειδή ήταν έγκυος...» - Η αποκάλυψη του παππού του νεκρού βρέφους για τον 37χρονο πατέρα

«Η νύφη μου το πήγαινε στον παιδικό σταθμό συνήθως»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τραγωδία Άρτα: «Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο, επειδή ήταν έγκυος...» - Η αποκάλυψη του παππού του νεκρού βρέφους για τον 37χρονο πατέρα

Η οικογένεια του 5,5 μηνών βρέφους που έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο στην Άρτα, αφού ο πατέρας του το ξέχασε κλειδωμένο στο αμάξι του, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους "χτύπησε" ξαφνικά.

Όσο ο 37χρονος άνδρας βρίσκεται στην αστυνομία, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι θέλησαν να πάρουν θέση για την υπόθεση αυτή και ένα από τα οικεία του πρόσωπα που παραχώρησε μερικές δηλώσεις είναι και ο πατέρας του, ο οποίος εξήγησε στο T-Live του ALPHA πως το παιδί του δεν έχει καταφέρει να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για τον γάμο του με την σύζυγό του και μητέρα του μωρού.

Η αποκάλυψη του παππού του νεκρού βρέφους στην Άρτα για τον γάμο του γιου του

«Δεν μπορεί ακόμα να… Έχει πάθει σοκ. Ο γιος μου πήγαινε στη δουλειά του και είχε πάρει μαζί του το μωρό για να το πάει στον παιδικό σταθμό. Η νύφη μου το πήγαινε στον παιδικό σταθμό συνήθως. Δεν ξέρω τι έγινε χθες. Δεν έχουν άλλα παιδιά. Τον Σεπτέμβριο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, επειδή ήταν έγκυος» δήλωσε στον Alpha ο πατέρας του 37χρονου που χθες προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Θα βαφτίσουν το άψυχο σώμα του μωρού πριν την κηδεία - Το όνομα που θα του δοθεί

Οι πρώτες δηλώσεις του 37χρονου

Ο 37χρονος δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί μέχρι τι στιγμή που η σύζυγός του του τηλεφώνησε καθώς την ενημέρωσαν πως το παιδί τους δεν βρισκόταν στον βρεφονηπιακό σταθμό, όπως θα έπρεπε, και έκτοτε βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ακόμη δεν έχει καταφέρει να συνέλθει και νωρίτερα απειλούσε μέχρι και πως θα αυτοκτονήσει, ωστόσο δημοσιογράφος της εκπομπής του ALPHA, T-Live, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, με τον συνήγορό του να αποκαλύπτει πως τα μόνα λόγια που επαναλαμβάνει εδώ και ώρες είναι πολύ συγκεκριμένα.

«Μακάρι να μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του παιδιού», αναφέρει διαρκώς ο πατέρας του 5,5 μηνών μωρού, ενώ ο δικηγόρος του πρόσθεσε πως το μήνυμα μοναδικό μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι το εξής: «Μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση».

Ενώ σύμφωνα με το Live News ο ίδιος στην κατάθεσή του υποστηρίζει: «Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 7 το πρωί. Στη διαδρομή, σταμάτησα να πάρω καφέ. Ξεκινώντας, αντί να στρίψω για το βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν. Δεν έκλαιγε, δεν το άκουγα, το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέφτη».