16χρονη Χαλκιδική: Ανατριχίλα με τα ουρλιαχτά της μητέρα της στην κηδεία - Λιποθύμησαν η αδερφή και οι συμμαθητές της και κάλεσαν ασθενοφόρο

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
16χρονη Χαλκιδική: Ανατριχίλα με τα ουρλιαχτά της μητέρα της στην κηδεία - Λιποθύμησαν η αδερφή και οι συμμαθητές της και κάλεσαν ασθενοφόρο

Σε θλίψη έχει βυθιστεί το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από τον ξαφνικό θάνατο της 16χρονης στη Χαλκιδική, όταν κατανάλωσε φαγητό και φέρεται να υπέστη αλλεργικό σοκ. Σύμφωνα με τη μητέρα της βρίσκονταν στη Χανιώτη με τις φίλες της για διακοπές και είχαν βγει έξω για να διασκεδάσουν, ενώ τα ξημερώματα έκατσαν να φάνε σε ένα μαγαζί της περιοχής.

«Η κόρη μου έφαγε ένα χοτ ντόγκ, όμως είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά και πάντα πρόσεχε όταν έτρωγε έξω. Δε ξέρω τι ακριβώς έγινε κι αν υπήρχε κάποιο γαλακτοκομικό σε αυτό που κατανάλωσε», αποκάλυψε η μητέρα της ανήλικης. Όπως έγινε γνωστό, φίλη της έτρεξε στο δωμάτιο που έμεναν για να φέρει τα φάρμακα της ενώ κάλεσαν άμεσα και ασθενοφόρο, το οποίο ωστόσο άργησε 45 λεπτά.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 16χρονης

Οι εικόνες από την κηδεία της θυμίζουν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Το τελευταίο "αντίο" ειπώθηκε στον Ἱερό Ναό Αγίου Ἀθανασίου Παλαιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Τραγικές φιγούρες ήταν ο πατέρας και η μητέρα της 16χρονης που έφτασαν στην εκκλησία υποβασταζόμενοι.

Την 16χρονη επίσης αποχαιρέτησαν και δεκάδες συμμαθητές της οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Όπως αναφέρει το protothema.gr η μητέρα της κατέρρευσε λίγο πριν μπει στην εκκλησία φωνάζοντας το όνομα της κόρης της, ενώ υποβασταζόμενος ήταν και ο πατέρας της.

Η αδερφή της μάλιστα όπως και κάποιοι συμμαθητές της λιποθύμησαν από την ψυχολογική φόρτιση και καλέστηκε ασθενοφόρο.