Ελένη Μενεγάκη: \"Πάω να κάνω έκπληξη στον άντρα μου!\" - Το You ταξίδεψε μαζί της στην Άνδρο.

Ελένη Μενεγάκη: \
Από το περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Είμαι ερωτευμένη στα σύννεφα πετάω” είναι το τραγούδι που σιγοψιθυρίζει συχνά-πυκνά η Ελένη Μενεγάκη στους διαδρόμους του ALPHA τον τελευταίο καιρό, καθώς όλοι όσοι την ξέρουν καλά γνωρίζουν πως η παρουσιάστρια διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, αφού πια βροντοφωνάξει τον έρωτά της χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

AGG_LIG_061

Μάλιστα, την Παρασκευή 13 του μήνα από το πρωί δεν έβλεπε την στιγμή που θα τελειώσει η εκπομπή για να τρέξει στην αγκαλιά του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου που βρισκόταν στην Άνδρο, για να περάσουν ένα ερωτικό διήμερο για δύο. Η όμορφη παρουσιάστρια, αφού αφέθηκε στα χέρια των συνεργατών της για να γίνει μια κούκλα, κατέβηκε νωρίς στο πλατό κάνοντας πλάκα, ενώ κοιτώντας διαρκώς το ρολόι της τους έλεγε: “Έλα παιδιά, να τελειώνουμε σήμερα, να φύγω, να πάω να βρω τον άντρα που αγαπώ”. Η “ωραία Ελένη” το τελευταίο διάστημα μιλά με πολλή χαρά για τα προσωπικά της και μοιράζεται με τους συνεργάτες της τις όμορφες στιγμές της ζωής της, αφού για την ίδια είναι η οικογένειά της...

AGG_LIG_100

Και βέβαια από την πλευρά τους εκείνοι το μόνο που θέλουν είναι να την βλέπουν ευτυχισμένη - και αυτό το ξέρει καλά. “Ποιος σε πιάνει σήμερα Ελένη”, της είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας όλο νόημα με την ίδια να του κλείνει πονηρά το μάτι, στέλνοντας πεταχτά φιλιά στους τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν μαγεμένοι να χαμογελά και να γεμίζει νάζια την οθόνη. Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, η Ελένη έφτασε στο λιμάνι της Ραφήνας όπου επιβιβάστηκε στο πλοίο “Θεολόγος”, αναχωρώντας για το αγαπημένο της νησί, προκειμένου να συναντήσει τον άντρα που της άλλαξε την κοσμοθεωρία της και να περάσουν ένα όμορφο διήμερο αγκαλιασμένοι .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!


you cover 132