Το ρεπορτάζ της Ελεονώρας Μελέτη στην Λέσβο που την έκανε να ξεσπάσει σε κλαματα! Το δράμα των προσφύγων που την λύγισε!

Το ρεπορτάζ της Ελεονώρας Μελέτη στην Λέσβο που την έκανε να ξεσπάσει σε κλαματα! Το δράμα των προσφύγων που την λύγισε!
Καθηλωτική ήταν η χθεσινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής και είχε ως θέμα τους ανθρώπους της Λέσβου.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μέχρι το νησί και κατέγραψε την καθημερινότητα των κατοίκων και των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, που βοηθούν στη διάσωση των προσφύγων, οι οποίοι καταφθάνoυν σχεδόν καθημερινά μέσω θαλάσσης στα ελληνικά νησιά.

Οι νησιώτες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής του Epsilon για τις ανάγκες των προσφύγων, τα κέντρα υποστήριξης που έχουν δημιουργηθεί​,​ αλλά και την αγωνία τους μέχρι να πατήσουν στη στεριά.



Δείχνοντας την ανθρώπινη και ευαίσθητη πλευρά της, η παρουσιάστρια συμμετείχε σε διάσωση μεταναστών μαζί με τους νησιώτες και δεν έκρυψε τα δάκρυά της, όταν μικρά παιδάκια έβγαιναν στη στεριά σώα και αβλαβή, τρέμοντας από το κρύο​, μετά από ένα τόσο δύσκολο και σε αντίξοες συνθήκες ταξίδι για μια νέα ζωή.​

Δείτε ακόμη: Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά και κατακεραυνώνει τους υποκριτές στα social media!

Οι συγκλονιστικές εικόνες που καταγράφηκαν από το φακό του Epsilon ευαισθητοποίησαν –σύμφωνα με όσα είπε η Ελεονώρα on air- πολλούς για να γίνουν εθελοντές στον Ερυθρό Σταυρό.



Δείτε ακόμη: Η έντονη λογομαχία της Ελεονώρας Μελέτη με τηλεθεατή: «Είσαι γελοίος έως και μ@λ@κ@ς» – Τι συνέβη;