Έχει εξαφανιστεί η Φρόσω Κυριάκου: Τι συμβαίνει με το κορίτσι αλλά και με το λογαριασμό της στο Facebook;

Έχει εξαφανιστεί η Φρόσω Κυριάκου: Τι συμβαίνει με το κορίτσι αλλά και με το λογαριασμό της στο Facebook;
Την Παρασκευή, η μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη δήλωσε ότι η κόρη της δεν έχει καμία απολύτως επαφή με το περιβάλλον, με την κατάσταση της υγείας της να παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη. Τι συμβαίνει όμως με την συνοδηγό του Παντελή Παντελίδη, Φρόσω Κυριάκου; Η 21 ετών κοπέλα φαίνεται πως θέλει να αφήσει μια και καλή πίσω της το τραγικό δυστύχημα που είχαν οι τρεις τους και στέρησε τη ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή.

Μόλις τα στοιχεία των δύο κοριτσιών δόθηκαν στη δημοσιότητα, η αναζήτηση των ονομάτων τους έγινε το νέο trend στο ελληνικό Fecebook. Ενδεικτικό είναι το γεγονός είναι ότι οι followers της Μυρσίνης αυξήθηκαν κατά περίπου 10.000 (!) και της Φρόσως κατά 6.000. Τα μηνύματα στον τοίχο της Μυρσίνης (ή Μίνας, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της) είναι πολλά και ορατά στο κοινό, μιας και το προφίλ της είναι δημόσιο.

Δείτε ακόμη: Ξέσπασε σε δάκρυα η Ελένη Χατζίδου πάνω στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε Παντελίδη! (Video)

Από την άλλη, η Φρόσω Κυριάκου διατηρούσε ένα πιο «κλειστό» προφίλ με ελάχιστες φωτογραφίες της να είναι ορατές και τον τοίχο της ιδιωτικό. Μέχρι πρότινος, μπορούσε κανείς να την εντοπίσει μέσω των επισημάνσεων του ονόματός της στις φωτογραφίες της Μυρσίνης, κάτι που όμως δεν συμβαίνει πια.

Όπως όλα δείχνουν, η 21 ετών Φρόσω δε μπόρεσε να...

Διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη: H αποκαλυπτική κατάθεση της Φρόσως Κυριάκου στην τροχαία για το θανατηφόρο ατύχημα με τον Παντελίδη!

Δείτε ακόμη: Πανικός με το λόγια της μητέρας της Μυρσίνης! Όλες οι αλήθειες και τα ψέματα για την κατάσταση της υγείας της!
TAGS