Δήλωση σοκ της Μελέτη: \"Έχω κακοποιήσει άντρα\"- Σε ποιον αναφέρεται...

Δήλωση σοκ της Μελέτη: \
Η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και επιτέλους να μιλήσει για τις σχέσεις τις ερωτικές που είχε με άντρες στη ζωή της. Τι πιστεύουν λοιπόν γι' αυτήν όχι μόνο οι άντρες που είχαν σχέση μαζί της αλλά και αυτοί που την πλησιάζουν για να την φλερτάρουν;



"Πολύς κόσμος δεν με συμπαθεί, με θεωρούν ακραία για τα γούστα τους, κομπλεξική ή σνομπ, αλλά αν με γνωρίσεις από κοντά δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά." Σε ερώτηση για το αν έχει υπάρξει καλή σύντροφος απαντά "Έχω υπάρξει άθλια. Έχω κακοποιήσει συναισθηματικά έναν άντρα γιατί δεν ήμουν έτοιμη για το εύρος αυτής της σχέσης..."

Σε άλη ερώτηση για το αν έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα μαζί της απαντά "Έχω αντιληφθεί πως άνθρωπος που ήταν μαζί μου το απολάμβανε και το αναζητούσε. Απογοητεύτηκα. Ένοιωσα να τον λυπάμαι κι εκεί άλλαξα σελίδα.



Όσο για το αν έχει σχέση σήμερα, η Ελεονώρα για πρώτη φορά παραδέχεται πως είναι με κάποιον σύντροφο. "Όταν είμαι μαζί του δεν κυκλοφορώ σε μέρη που έχει κάμερες και παπαράτσι. Ακόμα και στο Σάκη Ρουβά που πήγαμε δεν μας πήρε κανένας είδηση", λέει στο People.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ελεονώρα Μελέτη γίνεται σχεδιάστρια μαγιό και τα φοράει για να φωτογραφηθεί σαν σούπερ σeξυ μοντέλο!

Βρήκαμε με ποιον κάνει βόλτες η Μελέτη – Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος;

Ελληνίδα διάσημη παρουσιάστρια τολμά: «Έχω κάνει τη μάνα μου να κλάψει»- Ποια το λέει