Ελένη Μενεγάκη: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ - Το απίστευτο κορμί και το αποκαλυπτικό μαγιό που μας άφησαν άφωνους!

Ελένη Μενεγάκη: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ - Το απίστευτο κορμί και το αποκαλυπτικό μαγιό που μας άφησαν άφωνους!
«Για το καλοκαίρι βρήκα το δικό μου Elvive. Εσείς?» Με αυτή τη δήλωση στο νέο spot της L’Oreal Paris, η Ελένη Μενεγάκη, η αγαπημένη star των Ελληνίδων καταθέτει την προτίμησή της σε ένα προϊόν που αποτελεί το must have του καλοκαιριού.

m1 Όταν η Ελένη προτείνει κάτι, πρώτα από όλα το πιστεύει και για αυτό εδώ και χρόνια την εμπιστεύονται και την ακολουθούν. Άλλωστε η σειρά Elvive Color-Vive είναι αποδεδειγμένα η Νο1 σειρά περιποίησης για βαμμένα μαλλιά στην Ελλάδα.

m2Η νέα, διεθνών προδιαγραφών τηλεοπτική καμπάνια της L’Oreal Paris, γυρίστηκε σε ένα μαγικό τόπο, άρρηκτα συνδεδεμένο με καλοκαιρινές αποδράσεις, χαλάρωση και απόλυτη ηρεμία, στην πανέμορφη Σαντορίνη. Η αγαπημένη μας Ελένη απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο, σίγουρη για την προστασία του χρώματος των μαλλιών της.

m3Η Ελένη επιλέγει την σειρά Elvive Color-Vive για το φετινό καλοκαίρι διότι η ειδική σύνθεσή της προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου χάρη στα αντηλιακά φίλτρα UVA και UVB που διαθέτει, θρέφει σε βάθος και θωρακίζει το χρώμα. Και εμείς φυσικά συμφωνούμε μαζί της!

m4Δείτε το backstage video από τη φωτογράφιση:


instyle

Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Χάσε 5 κιλά σε 2 εβδομάδες»: Η δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη από τον διαιτολόγο της… Ηλία Σακκά!



Αυτά είναι! Λιάγκας, Ρουβάς και Σκορδά βόλτα εκδρομή στην Αίγινα με το σκάφος!



Κλείνει η αυλαία! Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της – Πότε σταματάει;