Όχι που θα σκάσει! Δείτε τί έκανε η Μελέτη μόλις απολύθηκε από το \"Ε\"!

Όχι που θα σκάσει! Δείτε τί έκανε η Μελέτη μόλις απολύθηκε από το \
Σαν βόμβα έσκασε στα Μέσα η απόλυση της Ελεονώρας Μελέτη από το κανάλι του "Ε".

Όλοι γνωρίζαμε πως οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες και η παρουσιάστρια συνεχώς διαπληκτιζόταν με τα στελέχη του καναλιού. Μετά το τέλος αυτής της συνεργασίας όμως δεν το έβαλε κάτω... Πήρα αγκαζέ τους καλούς της φίλους, που είναι και το στήριγμα της σε όλα και πήγαν και τα έσπασαν στον Σάκη Ρουβά...405379Όπως βλέπετε και μόνοι σας στις φωτογραφίες του Youweekly.gr η Ελεονώρα είναι πολύ ευδιάθετη...Γιατί ο Σάκης...είναι Σάκης! Όπως και να είσαι τα ξεπερνάς όλα! Έτσι κι αλλιώς η παρουσιάστρια έχει δηλώσει φανατική θαυμάστρια του, οπότε αυτή η έξοδος ήταν ότι πρέπει για εκείνη την στιγμή....

405401

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η Ελεονώρα αποδεσμευμένη από επαγγελματικές υποχρεώσεις ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να βρεθεί εκτός συνόρων. Όχι δεν εγκαταλείπει για πάντα την Ελλάδα, αντίθετα σκοπεύει να βρεθεί για έναν ολόκληρο μήνα στο εξωτικό Μπαλί όπου θα οργώσει με την σανίδα του windsurf τα κύματα.

Η Μελέτη είναι αποφασισμένη να περάσει ξένοιαστες στιγμές, αδειάζοντας το μυαλό της από έγνοιες και σκοτούρες και να σκεφτεί το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Το σίγουρο είναι πως η Ελεονώρα δεν πρόκειται να επαναπαυτεί και θα επανέλθει σύντομα στην τηλεόραση με ένα νέο εγχείρημα που θα συζητηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ελεονώρα Μελέτη το παραδέχθηκε: «Ναι! Έχω κάνει…»



Η Νανά Παλαιτσάκη σκίζει την Ελεονώρα Μελέτη και την προκαλεί: «Ένα κορίτσι με μη ελεγχόμενη…»



Τι κρύβεται πίσω απο την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη από το «Ε»; Η μείωση μισθού και οι τσακωμοί!