Ελεονώρα Μελέτη: Βούλιαξε το Μπαλί με το μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι της!

Ελεονώρα Μελέτη: Βούλιαξε το Μπαλί με το μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι της!
Στο μαγευτικό Μπαλί της Ινδονησίας βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη για να περάσει μερικές από τις ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών εξωτικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια επισκέπτεται το Μπαλί, καθώς εκεί ανακάλυψε την αγάπη της για το σερφ. "Ήταν ελεύθερη μέσα στην αγριάδα της. Ήθελε να γυρίζει, μια σταγόνα ελεύθερου νερού, δεν άνηκε σε κανέναν άντρα και σε καμιά πόλη", έγραψε στη λεζάντα της πρόσφατης φωτογραφίας από το λογαριασμό της στο Instagram.

mel1

mel2

Δεινή σέρφερ, η Ελεονώρα Μελέτη επιδίδεται στο αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ χειμώνα-καλοκαίρι! Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την τσάκωσε στην Ανάβυσσο, μία μέρα πριν αναχωρήσει για την Ινδονησία. "Ήταν σε εξαιρετική διάθεση και χαιρόταν την επικοινωνία με τον κόσμο περισσότερο από κάθε άλλη φορά", αποκαλύπτει άνθρωπος που κολύμπησε δίπλα στην όμορφη παρουσιάστρια.

mel4

mel5

Με τη σανίδα στο χέρι και με αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι, η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται να απολαμβάνει διακοπές διαρκείας, καθώς φέτος επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση.

mel6

mel3

Περισσότερα στο You Weekly που κυκλοφορεί


μόνο με 1,5 ευρώ


 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Συγχαρητήρια! Νυφούλα για δεύτερη φορά αγαπημένη ηθοποιός ένα χρόνο μετά το διαζύγιο- Δείτε φωτογραφίες από την παραμυθένια τελετή

Κώστας Βουτσάς-Αλίκη Κατσαβού: Δόθηκε το όνομα στον γιο τους αλλά η βάφτιση δεν έγινε -Τι συνέβη;

Κατερίνα Καινούργιου: To τρυφερό της μήνυμα μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Γιώργο Τζαβέλλα: «Μόνο με εσένα θέλω να…»

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Τα πιο cool και μοδάτα μπλουζάκια των Bershka με λιγότερα από 5 ευρώ! Τρέξτε να τα αγοράσετε!

Μόνο εδώ: H Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει τη διατροφή που ακολουθεί αμέσως μετά τις διακοπές

Ζηλέψαμε την μοντέρνα διακόσμηση στην alternative μεζονέτα της Ράνιας Κωστάκη! Δείτε φωτογραφίες από το διαμάντι της Φιλοθέης