Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Εξελίξεις στο «Survivor»! Το «όχι» Ελληνίδας celebrity και η… αντικατάσταση της! Ποιος τραγουδιστής εισβάλλει στο παιχνίδι;

tanimanidis-survivor-e1487360707456
News 04.03.2017 10:04
Σας το έλεγα και δεν με ακούγατε! Πολλοί μάλιστα βιάστηκαν να με διαψεύσουν ίσα ίσα για να πουν την βλακεία τους… Μέσα από το blog μου και το Youweekly.gr μάθατε πως θα ενταχθούν άλλοι 3 επώνυμοι στο Survivor (Δείτε εδώ), μάλιστα η συνέχεια ήταν το δικό μου «αποκλειστικό» να γίνει «αποκλειστικό» και των υπολοίπων, αλλά είμαι μεγάλη καρδιά.. Δουλίτσα να υπάρχει!

Αλλά πάμε στο θέμα μας… Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Μανίκας και η Μάγκι Χαραλαμπίδου ήταν οι celebrities που τους είχε γίνει η πρόταση… όμως ένας από αυτούς είπε «όχι». Ο λόγος για την Dj Μάγκι, η οποία δεν μπορεί να αφήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εδώ, ούτε να τις τακτοποιήσει για 5 μήνες, οπότε αναγκάστηκε να μην δεχθεί αν και τα λεφτά και η προσφορά που της έκανε ο ΣΚΑΙ, για 10.000 ευρώ και δική της εκπομπή, ήταν πολύ καλά… Ο Γιώργος Μανίκας είπε το «ναι» και την Κυριακή ταξιδεύει για τον Άγιο Δομήνικο να είναι στο πλευρό του -και καλά- φίλου του Στέλιου Χανταμπάκη, το ίδιο επίσης και η Ελευθερία Ελευθερίου… Ποιος όμως θα πάρει την θέση της Μάγκι; Διαβάστε την συνέχεια στο dimisblog.
Share