Σάλος με την Eurovision! Αποσύρθηκε το video clip της ελληνική συμμετοχής! Τι συνέβη;

Σάλος με την Eurovision! Αποσύρθηκε το video clip της ελληνική συμμετοχής! Τι συνέβη;
Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες γύρω από την ελληνική συμμετοχή της Eurovision.

Ο ελληνικός τελικός ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το τηλεοπτικό κοινό μαζί με τις επιτροπές της ομογένειας ψήφισαν ομόφωνα και επέλεξαν το «This is Love» να ταξιδέψει μέχρι το Κίεβο. Το επίσημο βιντεοκλίπ της ελληνικής συμμετοχής δημοσιεύτηκε σήμερα στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube. Ωστόσο μετά από λίγες ώρες, το βίντεο κατέβηκε από τον επίσημο λογαριασμό προκαλώντας πολλά ερωτηματικά. Διαβάστε παρακάτω...

eurovision-2017-provlimata-ke-paretisis-apiloun-tin-diorganosi-mediafree-gr
Επίσημη απάντηση δεν είχει δοθεί, ωστόσο, λίγες ώρες μετά και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο YouTube δόθηκε η εξήγηση.

«About the Greek video: At the request of the Greek delegation we have temporarily taken Demy’s video for ‘This Is Love’ offline. We will be uploading a new version soon!»

img_3996Όπως γίνεται αντιληπτό, το βίντεο θα ανέβει πάλι στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision,ωστόσο θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Είτε θα δούμε αλλαγές στην εικόνα, είτε μικρές αλλαγές στην ενορχήστρωση.

Αναμένουμε…

mediafree.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το απίστευτο ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τον γιο του mr Jumbo και το τροχαίο: «Μην στεναχωριέστε! Είναι της μόδας να…»

Survivor: «Ηταν ξεφτίλισμος …» – ποιος παίκτης των μαχητών έκανε αυτή την κατάπτυστη δήλωση; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ότι πιο γλυκό είδαμε σήμερα! Το βίντεο του Κώστα Δόξα με την έγκυο γυναίκα του και η τρυφερή αφιέρωση!