Survivor: Η στιγμή που ο Αγγελόπουλος πάει να δείρει τον Χανταμπάκη... (Βίντεο)

Survivor: Η στιγμή που ο Αγγελόπουλος πάει να δείρει τον Χανταμπάκη... (Βίντεο)
Οι Διάσημοι το έχουν κάνει American Bar... Μιλάμε για μία διαλυμένη ομάδα όπου όπως θα δείτε στο βίντεο παραλίγο να πλακωθούν κυριολεκτικά στο ξύλο. Πέτρα του σκανδάλου ήταν ο Χανταμπάκης, ο οποίος θέλοντας να κάνει τον καλό σε όλους άνοιξε μία κουβέντα την ώρα του φαγητού για το αν πρέπει να γίνονται ψηφοφορίες στο αν θέλει να φάει η ομάδα ή όχι!

Μέσα από αυτή την διαδικασία, είχε σαν στόχο τον Αγγελόπουλο, τον οποίο σε κάθε κουβέντα, τον "κάρφωνε"! Αποκορύφωμα ήταν η φοβερή προσβολή αλλά και η ειρωνεία του Χανταμπάκη στον Αγγελόπουλο όταν του φώναξε “Έλα Ντάνο να φάμε. Θα κάνω και την προσευχή...”. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τον Αγγελόπουλο να ζητήσει τον λόγο από τον Χανταμπάκη ο οποίος του απαντούσε αραχτός στο γρασίδι, έχοντας το μπλουζάκι του στο πρόσωπο. Αυτό εκνεύρισε αφάνταστα τον παίκτη από την Σκιάθο, ο οποίος του χίμηξε για να τον πλακώσει στις γρήγορες.
Ο Χανταμπάκης αντέδρασε... όταν ανάμεσα τους μπήκαν οι Διάσημοι να τους χωρίσουν! Η συνέχεια... στα 2 βίντεο του Youweekly.gr που ακολουθούν... Στο 1ο η ειρωνεία Χανταμπάκη και στο δεύτερο ο καυγάς: