\"Μετανιώσαμε πολύ που τον διώξαμε από τους \"Μαχητές\" γιατί...\" - Η αποκάλυψη παίκτριας του Survivor για τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Βίντεο)

\
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε τους "Μαχητές" να συζητούν για τον Γιώργος Αγγελόπουλο και να λένε πως ήταν σωστή η απόφαση που πήραν και τον έδιωξαν από την ομάδα στην αρχή του reality. Ιδιαίτερα ο Κώστας μίλησε κάνοντας ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς για τον πρώην συμπαίκτη τους.

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη αφού η Ελένη Δάρρα μιλώντας στο "Rodeo", μίλησε για τον Γιώργος Αγγελόπουλο και τη συμμετοχή του στα αγωνίσματα! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια των "Μαχητών" αναφέρει: «Δεν έπρεπε να έχει φύγει ο Γιώργος. Από την πρώτη δοκιμασία έδειξε τη δυναμική του. Δεν ξέρω πώς είναι στη συμβίωση, δεν τον έχω δει, δεν τον έχω ζήσει. Καθαρά αθλητικά είδαμε έναν πολύ αθλητικό παίκτη, ο οποίος είχε πολύ καλές νίκες στο πρώτο αγώνισμα και μετά αυτόν τον παίκτη τον χαρίσαμε. Είδαμε ότι ο Γιώργος πραγματικά ήταν πολύ δυνατός και εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο μπελά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Η Ελένη Δάρρα αποκαλύπτει ποιος θα φύγει από την ομάδα των «Διάσημων»! Τι πιστεύει η ίδια; (Βίντεο)

Ματέο ακούς; Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ποιος παίκτης από τους Μαχητές την έχει τρελάνει: «Κάθομαι και τον χαζεύω με τις ώρες…»

Έσκασε τώρα! Τέλος ο Τζώνη Καλημέρης από τον Ant1!