Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, Βασιλική Αγιαννοπούλου!

Η ίδια προσπαθεί να μάθει την αλήθεια και να ξεκαθαριστεί ποιος είναι ο χρήστης που έκανε επιθετικά σχόλια κάτω από φωτογραφίες της, με το όνομα της Marierose, της Κύπριας που επίσης υποστηρίζει ότι είναι σύντροφος του παίκτη των Μαχητών.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η τελευταία αρνείται ότι έχει δημιουργήσει προφίλ στα social media με το όνομα Marierose Vasalou, ισχυρίζεται ότι το εν λόγω προφίλ είναι ψεύτικο, και επίσης σκέφτεται να απευθυνθεί στις αρχές, έχοντας κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, για να δοθούν απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα, και να μην λοιδορείται το όνομά της. Πρόκειται για μία υπόθεση που σίγουρα θα έχει και συνέχεια! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor – Παρασκήνιο! Λιποθυμία στην καλύβα των «Διάσημων» – Ποιος παίκτης έχασε τις αισθήσεις τους;

Δεν θα πιστεύετε με ποια παίκτρια του Fame Story είχε σχέση ο Μπο! Ο άγνωστος γάμος και οι φήμες περί απιστίας! (Βίντεο)

«Εγώ πιστεύω ότι θα φύγει…» Η πρόβλεψη της Καινούργιου για την αποχώρηση από το Survivor και η εξομολόγησή της: «Στενοχωρήθηκα χτες, γιατί…» (Βίντεο)