Πανόραμα: Η ατάκα του Βασάλου on air που αναστάτωσε την Μελέτη! Τι της είπε και την τάραξε; (Βίντεο)

Πανόραμα: Η ατάκα του Βασάλου on air που αναστάτωσε την Μελέτη! Τι της είπε και την τάραξε; (Βίντεο)

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, το Πανόραμα όμως συνεχίζει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε απόγευμα!


Καλεσμένοι σήμερα στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι κάθισαν απέναντι από την παρουσιάστρια με εξομολογητική διάθεση, απαντώντας ακόμη και σε ερωτήματα των τηλεθεατών.

Η παρουσιάστρια στο τέλος της εκπομπής, θέλησε να ευχηθεί και στους δύο να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι. Τότε, ο Κωνσταντίνος άρπαξε την ευκαιρία και ρώτησε την Ελεονώρα αν η σημερινή μέρα ήταν και η τελευταία της στην τηλεόραση, εννοώντας βέβαια αν τελειώνει το Πανόραμα. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια, ταράχτηκε για μια στιγμή, χτύπησε ξύλο αλλά απάντησε με χιούμορ για την «τελευταία μέρα στην τηλεόραση»: "Αύριο είναι η τελευταία μέρα της εκπομπής". Τότε ο Κωνσταντίνος της είπε πως κάποιος μπορείς να της «φάει» την θέση.

Η παρουσιάστρια τελείωσε την κουβέντα, λέγοντας: «Να έρθει να την πάρει, δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Δεν τσακώνομαι ποτέ για καρέκλες. Θα βολευτούμε όλοι!». Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε πότε κατεβάζει αυλαία το Πανόραμα! Πότε δούμε την τελευταία της εκπομπή; (Βίντεο)

Τραγικό: Άνδρας χαστουκίζει την γυναίκα του στη συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο! Βίντεο – σοκ…

Πανόραμα: «Μου έλεγε…» Ο διάλογος της Βαλαβάνη με την Τουρκάλα για τον Βασάλο! Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Ντάνο! (Βίντεο)