Βαλαβάνη-Βασάλος: Το νέο τους κοινό επαγγελματικό βήμα και η δημόσια απάντηση! Που θα τους δούμε; (βίντεο)

Βαλαβάνη-Βασάλος: Το νέο τους κοινό επαγγελματικό βήμα και η δημόσια απάντηση! Που θα τους δούμε; (βίντεο)

Οι παίκτες του Survivor επανενώθηκαν για καλό σκοπό! Οι "Διάσημοι" και οι "Μαχητές" βρέθηκαν στη Βάρκιζα και το Survivor... κυριολεκτικά αναβίωσε.


Τόσο τα αγωνίσματα αλλά και τα συνθήματα ήταν σαν να ξαναβλέπεις το υπερεπιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης στις οθόνες μας! Όλοι τους ήταν πολύ χαρούμενοι και προσηνείς, ενώ μίλησαν για αυτή την επανένωση!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησαν και στις φήμες που τους θέλουν να αναλαμβάνουν μαζί εκπομπή. Διαβάστε πααρακάτω...

Η Ευρυδίκη δήλωσε on camera: "Η ζωή μου είναι... Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαι πολύ καλά, λίγο κουρασμένη γενικότερα, αλλά όλα πάνε τέλεια. Έχω επιστρέψει στα καθήκοντά μου, και ίσως να έρθουν κι άλλα πράγματα όμορφα! Πρώτη φορά ακούω για συνεργασία με τον Βασάλο, δεν έχω κάποια ενημέρωση!" είπε η Ευρυδίκη, ενώ παρόμοια ήταν και η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου:

"Έχω προσαρμοστεί κανονικότατα, η ζωή μου κυλάει κανονικά, μπορεί να μη βρίσκω τόσο χρόνο για μένα, αλλά όλα οκ. Κάτι γράφτηκε για εκπομπή μου με την Ευρυδίκη, αλλά δε νομίζω, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Αν γίνει κάτι, θα το μάθετε πάντως. Θα με ενδιέφερε, γιατί όχι;" είπε ο πρώην παίκτης των "Μαχητών". Δείτε τις δηλώσεις τους στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η ερώτηση δημοσιογράφου που τάραξε τον Χρήστο Μάστορα! Σάστισε μπροστά στις κάμερες ο τραγουδιστής! Τι συνέβη; (βίντεο)

Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία: Η «απάντησή» τους στις φήμες χωρισμού και το βίντεο που τους πρόδωσε!

Το δημόσιο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η κακία και το ψέμα με πειράζουν…»