Οι παπαράτσι τσάκωσαν τον Μάριο Πρίαμο σε νυχτερινή έξοδο! Τα παιχνίδια και τα πειράγματα με καστανή καλλονή!

Οι παπαράτσι τσάκωσαν τον Μάριο Πρίαμο σε νυχτερινή έξοδο! Τα παιχνίδια και τα πειράγματα με καστανή καλλονή!

Το Survivor μπορεί να τελείωσε και να ξεκινάει σε λίγο καιρό ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, όμως οι παίκτες του πρώτου παιχνιδιού είναι ακόμη στο προσκήνιο και απασχολούν κατά πολύ τα μέσα!


Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος σε κάθε του εμφάνιση τραβάει όλα τα βλέμματα καθώς και τα φλας των φωτογράφων πάνω του, ειδικά όταν συνοδεύεται από αιθέρια ύπαρξη!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr λοιπόν απαθανάτισε των πρώην Survivor σε νυχτερινή του έξοδο στο κέντρο Fantasia, συνοδευόμενο από μελαχρινή καλλονή! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια και τα τρυφερά ενσταντανέ μεταξύ τους καθ'όλη την διάρκεια της βραδιάς! Ο ένας δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του άλλου αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Τσολάκη μετά τον γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη! Άκρως ανανεωμένη με καυτό σορτς μαγνήτισε τα βλέμματα!

«Από μια σχέση αποχωρώ όταν…»: Η αποκάλυψη του Κώστα Κόκλα που δεν περίμενε κανείς (Βίντεο)

My style rocks: Διαγωνιζόμενη έκραξε για τα καλά συμπαίκτριά της! Οι απίστευτες ατάκες και τα καρφιά που μας άφησαν άφωνους! (Βίντεο)