Ο Χάρης Χριστόπουλος, ο κριτής του \"My Style Rocks\", είναι δεσμευμένος και αυτή είναι η κουκλάρα σύντροφός του! (Photo)

Ο Χάρης Χριστόπουλος, ο κριτής του \
O Χάρης Χριστόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες φωτογράφους και τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή "My Style Rocks".

Το Youweekly.gr που πάντα ψάχνει και βρίσκει τα πάντα αυτή την φορά σας αποκαλύπτει πως ο Χάρης Χριστόπουλος δεν είναι μόνος στη ζωή... διαβάστε παρακάτω...

Εδώ και τρία χρόνια ο φωτογράφος διατηρεί δεσμό με μια κούκλα, εν ονόματι Ανίτα Μπράντ. Το ζευγάρι έχει φροντίζει να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά το Youweekly.gr βρήκε και σας αποκαλύπτει φωτογραφία από μια σπάνια έξοδό του με την κούκλα σύντροφό του.

Δείτε παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μεγάλη συγκίνηση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! Η χορωδία που ενθουσίασε το κοινό και το αντιρατστιστικό μήνυμα του Καπουτζίδη on air! (βίντεο)

Η οργισμένη απάντηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου για την απέλαση της από την Σουηδία: «Στοχοποιούν μια γυναίκα με…»

Αυτά είναι τα αντικείμενα που θα πάρουν στο νησί οι παίκτες του Nomads! Ανοίξαμε τους σάκους και δεν φαντάζεστε τι έχουν μέσα! (βίντεο)