Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survival Secret: "Μ[email protected]#κα, ξεφτίλα!" Πανδαιμόνιο στο συμβούλιο! Αδιανόητες βρισιές στον αέρα! (βίντεο)

Survival Secret: \
News 03.10.2017 07:57
Follow us on Google News

Πανδαιμόνιο επικράτησε στο χτεσινό συμβούλιο του Survival Secrets. Μήλον της έριδος ο Θάνος Ουζουνπλούμης, ο οποίος κατηγορήθηκε ανοιχτά από τους συμπαίκτες του ότι είναι απόμακρος και περίεργος. Μία ατάκα του παίκτη, ωστόσο, πραγματικά άναψε φωτιές:

"Με πειράζει το κάπνισμα! Τι έχουμε πει τόσες φορές; Να συνεχίσω; είπε, και ένας καταιγισμός ύβρεων άρχισε να εκτοξεύεται από τον Γιάννη Συγγελάκη: "Τι καραγκιόζης, είσαι ρε! Μ$%##%κα! Ξεφτίλα!" είπε ο παίκτης των Αγωνιστών. "Ξέρουμε πολύ καλά ποιος φεύγει το βράδυ. Εγώ το ρουφιάνο δεν τον κάνω, αλλά είναι ένας ξεφτίλας και μισός!" συνέχισε. διαβάστε παρακάτω...

Και οι υπόλοιποι παίκτες των Αγωνιστών υποστήριξαν τον Γιάννη Συγγελάκη, με τη Μαρία Παπαδοπούλου, να δηλώνει ότι νιώθει οίκτο για εκείνον, ενώ στην αψιμαχία συμμετείχαν και παίκτες των Αετών. Δείτε το αδιανόητο περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι είδαμε στο Nomads: Η αποτυχία της Όλγας Πηλιάκη, η μεγάλη διαφορά με το Survivor και ο άσχημος τραυματισμός στο παιχνίδι (Βίντεο)

Ελλάδα έχεις ταλέντο : Ο 16χρονος με το break dance που άφησε την επιτροπή με το στόμα ανοιχτό! (Βίντεο)

Nomads : Aποκλειστικό! Tι θα δούμε αύριο στο παιχνίδι…Ποιος τραυματίζεται πολύ σκληρά; (Βίντεο)

TAGS
Share