Έγκυος η Έλενα Παπαρίζου; Τα σημάδια που φούντωσαν τις φήμες...

Έγκυος η Έλενα Παπαρίζου; Τα σημάδια που φούντωσαν τις φήμες...
Η τραγουδίστρια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους συζύγου της και γνωστού επιχειρηματία, Ανδρέα Καψάλη, με τον οποίο για ένα διάστημα ζούσαν μεταξύ Σουηδίας και Ελλάδας, ενώ η ίδια δεν διστάζει σε συνεντεύξεις της να παραληρεί για τον αγαπημένο της.

Τον τελευταιό καιρό λοιπόν όλα δείχνουν πως η Έλενα πετάει. Όλο το καλοκαίρι μαζί με την Δέσποινα Βανδη έδωσαν συναυλίες ανά την Ελλάδα, ενώ ήδη ξεκίνησε τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του "The Voice of Greece". διαβάστε παρακάτω...



"Η Έλενα είναι ευτυχισμένη και μια τεράστια αγκαλιά στους ανθρώπους γύρω της" λένε σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, άνθρωποι που την παρακολούθησαν στα γυρίσματα του Talent Show. Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να κάνουν λόγο και για φουσκωμένη κοιλίτσα και μια Έλενα που αποφεύγει τις έντονες κινήσεις.

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της γλυκύτατης Έλενας. Μάλιστα, άνθρωποι που βρέθηκαν στα πρώτα γυρίσματα των blind auditions παρατήρησαν πολλές αλλαγές στις συνήθειες της τραγουδίστριας. "Η Έλενα Παπαρίζου πέρσι σταματούσε κάθε λίγο τα γυρίσματα για να καπνίσει. Φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει ανάψει ούτε ένα τσιγάρο. Η ίδια έλεγε μάλιστα πέρυσι όταν την πειράζανε γιατί κάπνιζε πολύ ότι "Θα το κόψω μόνο όταν μείνω έγκυος", μας λέει μέλος της ομάδας του The Voice που παρατήρησε τόσο την κοιλίτσα της Έλενας όσο και την απουσία τσιγάρου στα χέρια της".

Μάλιστα, στο ίδιο γύρισμα, όταν μια διαγωνιζόμενη έβαλε τα κλάματα γιατί κανείς από τους κριτές δεν γύρισε, η Έλενα της είπε να την πλησιάσει για να της κάνει μια αγκαλιά. "Τότε ο Μαραβέγιας είπε: "Γιατί την αγκαλιάζεις εσύ; Εγώ θελω να την αγκαλιάσω" για να εισπράξεις την απάντηση από την Παπαρίζου: "Σ'εμένα ξυπνάει το μητρικό φίλτρο, όμως, άρα εγώ θα την πάρω αγκαλίτσα."

Αυτά είναι όλα όσα φούντωσαν τις φήμες και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά αλλά... ο χρόνος θα δείξει!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Baby Boom! Γνωστή ηθοποιός απέκτησε το δεύτερο παιδάκι της! Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο! Ο λόγος για την…

«Κάηκε το δέρμα μου!» Πρωτοφανές ατύχημα για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Η αποκάλυψή της on camera! (βίντεο)

Ο Τσιμιτσέλης, η Λασκαράκη και η κομπλεξική «βλαχοελληνική» showbiz