Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Ελένη Μενεγάκη μας ανοίγει την υπερπολυτελή βίλα της με τον Μάκη Παντζόπουλο στα Μελίσσια! Φωτογραφίες από το εσωτερικό της!

Η Ελένη Μενεγάκη μας ανοίγει την υπερπολυτελή βίλα της με τον Μάκη Παντζόπουλο στα Μελίσσια! Φωτογραφίες από το εσωτερικό της!
News 03.12.2017 17:47

Πολλοί είδαν την φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα και τον σκύλο της μπροστά στο δέντρο, λίγοι όμως παρατήρησαν... την σπιταρόνα της Ελένης!

Η παρουσιάστρια δεν έχει ξαναδείξει ποτέ το εσωτερικό του σπιτιού της αφού δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα! Ή μήπως όχι; Διαβάστε παρακάτω...

Εμείς, με αφορμή τα Χριστούγεννα, ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Ελένη και δείχνουν μια μικρή γεύση από το εσωτερικό του!

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η Ελένη αγαπάει πολύ τα ακριβά χαλιά, τους κλασσικούς πίνακες μεγάλης αξίας αλλά και τα βαριά έπιπλα! Εξάλλου, αυτό φαίνεται και από το σπίτι της στα Άχλα! (Δείτε εδώ)

O γιος της Μενεγάκη μεγάλωσε και είναι κούκλος! Η νέα φωτό του Άγγελου Λάτσιου που προκάλεσε «πανικό» στα social media!

Δείτε τις φωτογραφίες:Μόνο εδώ! Ξεσκεπάζουμε την Αλεξάνδρα Κατσαίτη! Η κοροϊδία στην Παναγιώταρου και η φωτογραφία «φωτιά»Nomads: Μπήκαμε στα σπίτια των πιο δημοφιλών παικτών! Ποιοι ζουν μέσα στην πολυτέλεια και ποιοι είναι… σχεδόν ταπεινοί!Share