Η απαγορευμένη συνέντευξη της Ραμόνας! Είχε ζητήσει να προβληθεί ΜΟΝΟ αν κερδίσει! (Βίντεο)

Η απαγορευμένη συνέντευξη της Ραμόνας! Είχε ζητήσει να προβληθεί ΜΟΝΟ αν κερδίσει! (Βίντεο)

Το My Style Rocks μπήκε στις ζωές μας για καλά και τώρα που τελείωσε η αλήθεια είναι πως κάτι λείπει από την καθημερινότητά μας!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τα μαλλιοτραβήγματα της Τούνη με την Σοφία Λεοντίτση και την ατάκα με την "πατσαβούρα" (δείτε εδώ), τα clopy paste που έπεφταν στο παιχνίδι (δείτε τα όλα εδώ), την δημόσια κοροιδία της Αλεξάνδρας Κατσαίτη στην Παναγιώταρου (δείτε εδώ τι συνέβη) την παίκτρια που έγινε τύφλα στο μεθύσι σε γνωστό μπαράκι (δείτε εδώ για ποια πρόκειται) και άλλα πολλά ευτράπελα που σας είχαμε μεταφέρει και αποκαλύψει μέσα από το Youweekly.gr! Τώρα όμως αυτά πάνε, η νικήτρια βγήκε και το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του! διαβάστε παρακάτω...

Θυμάστε τον μεγάλο τελικό; Που κονταροχτυπήθηκαν Τούνη και Ραμόνα και νικήτρια του show αναδείχθηκε τελικά η Ραμόνα; Λίγες ημέρες λοιπόν μετά την ανάρτηση της Τούνη για την ήττα της από την Βλαντή (δείτε την ανάρτηση εδώ) ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια συνέντευξη που η Ραμόνα είχε δώσει στην εκπομπή Rodeo αρκετές ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό και είχε απαιτήσει η συγκεκριμένη συνέντευξη να προβληθεί στα μέσα ενημέρωσεις ΜΟΝΟ ΑΝ έβγαινε εκείνη η νικήτρια.

Να που τελικά εκείνη κέρδισε το υπέρογκο χρηματικό έπαθλο (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) και η συνέντευξη βγήκε στο φως της δημοσιότητας και μπορείτε να την δείτε στο Youweekly.gr.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Το πραγματικό όνομα της Ιωάννας Τούνη και η καταγωγή της...

Η παίκτρια που ήρθε πολλές φορές σε ρίξει με την Αλεξάνδρα Κατσαίτη, την μια από τους κριτές του My Style Rocks (δείτε εδώ τον μεγάλο τσακωμό τους) και πολλές φορές αντιδρούσε για τα σχόλια που λάμβανε ακόμη και από τις συμπαίκτριες τους μίλησε ανοιχτά και σχολίασε τους πάντες και τα πάντα!

Μίλησε για τις συμπαίκτριες της άλλα και για κάθε έναν από τους κριτές, για την οικογένειά της, για την καταγωγή της και γενικά για το παιχνίδι μόδας και την εμπειρία της.

Δείτε την "απαγορευμένη" συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Ο πρώην σύντροφος της Τζώρτζιας Βαϊνά, τα χρέη και το κρατητήριο...

Πριν φύγετε να σας ενημερώσουμε πως ο τελικός του My Style Rocks ήταν στημένος! Ιδού η γκάφα της παραγωγής και η φωτογραφία που πρόδωσε τα πάντα. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Μισό λεπτό! Το πιο σημαντικό δεν σας το είπαμε! Παίκτρια του My Style Rocks μπαίνει στο Survivor 2! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ!