Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ανατριχιαστική απόφαση από τους γιατρούς!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ανατριχιαστική απόφαση από τους γιατρούς!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε την περίοδο των Χριστουγέννων η είδηση για το ατύχημα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη (δείτε εδώ την μηχανή του διαλυμένη μετά το ατύχημα) !

Ο παρουσιαστής βύθισε στην θλίψη την οικογένεια αλλά και όλα τα αγαπημένα του άτομα, αφού οι γιατροί έδιναν λίγες ελπίδες για ανάρρωση. Διαβάστε παρακάτω...

O Κωνσταντίνος δίνει κυριολεκτικά μάχη μέρα με την μέρα για να κρατηθεί στην ζωή και τα δικά του άτομα προσεύχονται για ένα θαύμα. Το ατύχημα του, κόστισε στο στενό του περιβάλλον αλλά και στην ελληνική σόουμπιζ όσο λίγα, αφού αν μη τι άλλο επρόκειτο για έναν νέο άνθρωπο.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες εξελίξεις ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα όσον αφορά την πορεία της υγείας του.

Δείτε ακόμη: Γενέθλια σήμερα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Η σπαρακτική ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Όπως αποκάλυψε λοιπόν το πρωί της Τρίτης στο Happy Day ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, ο παρουσιαστής υπεβλήθη χθες σε κάποιου είδους ξύπνημα (Δείτε εδώ τι σημαίνει η ημερομηνία) και έδειξε τα πρώτα θετικά σημάδια αντίδρασης, κουνώντας τα χέρια του! Η εξέλιξη είναι τελευταία στιγμής και πραγματικά σχεδόν κανείς δεν περίμενε τέτοια αντίδραση!

Δείτε επίσης: Επιστροφή - βόμβα στον Alpha! Ξεκινάει γυρίσματα η...

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία και όλα έδειξαν βελτίωση ενώ οι γιατροί δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι! Οι τελευταίε εξελίξεις όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso αναφέρουν πως οι γιατροί πήραν μια μεγάλη απόφαση για τον παρουσιαστή.

Δείτε επίσης: Τον τσακώσαμε στα πράσα! Αυτός είναι ο νέος έρωτας του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Οι θεράποντες ιατροί δηλώνουν πλέον συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ νοσοκομειακή πηγή, ανέφερε στην Espresso: «Οι δυο αξονικές στις οποίες υποβλήθηκε ο ασθενής, έδειξαν ότι το αιμάτωμα στο κεφάλι του πάει λίγο καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε λόγο για αισιόδοξα μηνύματα, γιατί θα παραμείνει σε καταστολή περίπου ακόμη ενάμιση μήνα. Την Κυριακή άρχισε η μείωση της διαδικασίας των φαρμάκων που χορηγούνται για την καταστολή, ακολουθώντας το πρωτόκολλο».

Δείτε επίσης:Η Μιλλούση καρφώνει την παραγωγή του Nomads! «Βλέπατε πράγματα διαφορετικά από ότι εμείς!»

'Οπως αναφέρουν λοιπόν δημοσιεύματα της Espresso όλα θα κριθούν όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα ξυπνήσει από το κώμα καθώς οι γιατροί τότε θα μπορέσουν να εκτιμήσουν ξεκάθαρα την κατάστασή του (Δείτε εδώ ποια κίνηση - ματ θα κάνουν)

Μέχρι στιγμής τα προγνωστικά δεν είναι θετικά για την ζωή του... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ