Survivor 2: Αγαπημένη τραγουδίστρια έριξε «άκυρο» στον ΣΚΑΙ! Η απίστευτη αποκάλυψη on camera!

Survivor 2: Αγαπημένη τραγουδίστρια έριξε «άκυρο» στον ΣΚΑΙ! Η απίστευτη αποκάλυψη on camera!

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε η πασίγνωστη τραγουδίστρια. Μίλησε για την καριέρα της, το δεύτερο βιβλίο που έχει γράψει, αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως όταν έκανε στροφή στην καριέρα της, την ξέχασαν. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε να φύγει από την Ελλάδα και να ζήσει στο εξωτερικό, καθώς οι συνθήκες δεν την ευνοούν. Τόνισε πως η χώρα μας είναι ιδανική μόνο για το καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: Παίκτης του Ελλάδα έχεις ταλέντο καταγγέλλει τον Ατζούν Ιλιτζαλί! Έκοψε πλάνα και του απαγόρευσε να....

Στην συνέχεια ανέφερε ότι δέχτηκε πρόταση για το Survivor, όμως την αρνήθηκε λόγω του παιδιού τους. Βέβαια, είπε πως δεν αποκλείει να δεχτεί μια σχετική πρόταση στο μέλλον αν τα λεφτά είναι καλά. Τέλος, η Βανέσα Αδαμοπούλου εκμυστηρεύτηκε ότι νιώθει περισσότερο άντρας!

Δείτε επίσης: Βαλαβάνη - Βασάλος οι νέοι μαϊντανοί; Η φωτογράφιση με το τούρλωμα και το ξεπούλημα για την δημοσιότητα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μπορεί η ίδια να έριξε άκυρο στο παιχνίδι, όμως δύο καλλονές θα κλέψουν σίγουρα την παράσταση (Δείτε εδώ ποιες είναι). Την ίδια στιγμή, άλλη μια επώνυμη σέξι περσόνα δέχτηκε πρόταση και υπέκυψε (Δείτε εδώ)!

Μαζί της μπαίνει στο παιχνίδι και ένας πασίγνωστος ποδοσφαιριστής (Δείτε εδώ)! Η παραγωγή, όπως καταλαβαίνετε, έχει ξεκινήσει ήδη να ψάχνει πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο Survivor 2 και θα αποφέρουν – όχι στην ίδια κλίμα με πέρσι φυσικά – υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Το casting γίνεται στα γνωστά γραφεία στο Γαλάτσι και ήδη τα έχει επισκεφθεί η πιο σημαντική γυναίκα στην ζωή του Παντελή Παντελίδη (δείτε εδώ) αλλά και μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του My Style Rocks, και δεν αναφέρομαι στην Ραμόνα, (δείτε εδώ). Mάλιστα σε συζητήσεις βρίσκεται και ο σύντροφος μιας γυναίκας που πήρε μέρος στο Survivor 1 (δείτε εδώ) αλλά στα σίγουρα έχει "κλειδώσει" ο "νέος" Αγγελόπουλος καθώς το ανακοίνωσε μέσα από τα social media του (δείτε εδώ).

Πριν φύγετε.... ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ; ΑΝ ΟΧΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

TAGS