"Αυτά είναι κακοήθειες" που λες! Η ατάκα του Γεωργαντά για την Λεοντίτση που εκνεύρισε την Τούνη (Βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα.

Η πιο πολυσυζητημένη και διάσημη παίκτρια του My Style Rocks που έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά δεν τα κατάφερε (δείτε εδώ τι ανέβασε μετά την νίκη της Ραμόνας) και μετά το κράξιμο που έριξε σε συνέντευξη της στην Ραμόνα (δείτε εδώ τι είπε) εμφανίστηκε και στο πλατό του Πρωινού να μιλήσει στην Φαίη Σκορδά. Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη με την Σοφία Λεοντίτση και την ίδια στο πλατό του My Style Rocks που την χαρακτήρισε ως πατσαβούρα. (δείτε εδώ το βίντεο)

Δείτε επίσης: Ποιος Αγγελόπουλος; Αυτός είναι ο αντικαταστάστης του στο Survivor 2! Οι κοιλιακοί και οι αναλογίες μοντέλου!

Ο Θέμης Γεωργαντάς της είπε πώς για να πεις πατσαβούρα κάποια είναι μια ατάκα που προσβάλλει τον άλλον κι εκείνη αρνήθηκε λέγοντας πως δεν είπα πως εκείνη είναι πατσαβούρα αλλά ότι της είπα πως ταιριάζει τέλεια δίπλα της και του φώναξε πως ¨Αυτά που λέγονται είναι κακεντρέχειες".

Δείτε επίσης: Για δωδέκατη μέρα στην Εντατική ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης! Ο γιατρός μίλησε στην οικογένεια! Η αποκάλυψη για όσα τους είπε και η μεγάλη ανησυχία...

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω: