H Ιωάννα Τούνη ξεσκίζει την Ραμόνα: "Υπερβολική, δραματική! Η συμπεριφορά της ήταν..."

H Ιωάννα Τούνη ξεσκίζει την Ραμόνα:

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η παραλίγο νικήτρια του My Style Rocks, Ιωάννα Τούνη στο περιοδικό Down Town.

Αφού αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην άσχημη σχέση που έχει με τον πατέρα της και στα δύσκολα παιδικά της χρόνια (δείτε εδώ) δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την νικήτρια του παιχνιδιού, με τον εκκεντρικό χαρακτήρα, Ραμόνα Βλαντή. διαβάστε παρακάτω...

Oι δυο τους κονταροχτυπήθηκαν για να καταφέρουν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού και η Τούνη μάλιστα αφού δεν βγήκε νικήτρια έκανε μια ανάρτηση φωτιά στα social media (δείτε την εδώ).

Δείτε επίσης: «Άσε το γλείψιμο...» Η αδιανόητη ατάκα της Μενεγάκη σε συνεργάτη της!

Ένιωθες άβολα όταν η Ραμόνα απαντούσε συνέχεια στους κριτές;

Η συμπεριφορά της ήταν κάτι που με ξένιζε. Σου έχουν πει ότι θα πας σε ένα παιχνίδι και θα σε κρίνουν τρεις άνθρωποι. Όταν δε σου αρέσει η κριτική τους, είσαι υποχρεωμένη να σεβαστείς αυτά που σου λένε. Στην τελική, είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Δεν μπορούν να σου λένε ότι είναι όλα εξαιρετικά. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την επίθεση. "Εγώ είμαι η τέλεια. Εγώ έτσι θα πήγαινα. Εγώ τα ξέρω όλα. Εσείς δεν ξέρετε τίποτα"

Ως προσωπικότητα πως θα την χαρακτήριζες;

Δείτε επίσης: Βαλαβάνη - Βασάλος οι νέοι μαϊντανοί; Η φωτογράφιση με το τούρλωμα και το ξεπούλημα για την δημοσιότητα!

Υπερβολική, σίγουρα. Ήταν λιγάκι drama queen. Ήταν ή πολύ χαρούμενη ή πολύ λυπημέν. Όμως δεν ηταν κάτι προσποιητό. Έτσι είναι η Ραμόνα. Απλώς εγώ δεν μπορώ να το ενστερνιστώ σαν συμπεριφορά.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Κι όμως συνέβη! Αυτός είναι ο άντρας που παράτησε την Ιωάννα Τούνη!