Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παίρνει θέση για το κόψιμο του Late Night! Όσα αποκάλυψε για τον Λιάγκα και την συμπεριφορά του καναλιού!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παίρνει θέση για το κόψιμο του Late Night! Όσα αποκάλυψε για τον Λιάγκα και την συμπεριφορά του καναλιού!
News 06.01.2018 16:21

Η είδηση που έχει κατακλείσει τα μέσα τις τελευταίες ώρες δεν είναι άλλη από το τέλος του Γιώργου Λιάγκα από τον Ant1 και το κόψιμο της εκπομπής του!

Η είδηση έγινε γνωστή, όμως το Youweekly.gr σας αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο γι'αυτή την απόφαση αυτή του καναλιού (Δείτε εδώ γιατί τον έδιωξαν!). Σίγουρα αυτό βέβαια ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Διαβάστε παρακάτω...

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μάλιστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και μίλησε ανοιχτά για την απόφαση να "κοπεί" η εκπομπή!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Τούρκο παραγωγό! Η απίστευτη αλλαγή στο Survivor 2 που δεν έχει γράψει ΚΑΝΕΙΣ!

Η συνεργάτιδα του Λιάγκα αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο: "Επειδή πάντα ένα κόψιμο είναι αυτό που πυροδοτεί και τις περισσότερες συζητήσεις και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί που ισχυρίζονται πως τα ξέρουν όλα και ότι το ήξεραν. Εδώ και ένα μήνα κάνουμε κουβέντες με το σταθμό. Κανείς έξω δεν ήξερε τίποτα διότι δεν θεωρούσαμε απαραίτητο να μπούμε σε μια διαδικασία διαρροής του τι συζητάμε ως επαγγελματίες με τον σταθμό, του τι προβληματισμοί υπάρχουν και ποιο είναι το σκεπτικό για το μέλλον. Διότι αυτά μόνο στην τηλεόραση γίνονται, να μοιράζεσαι το τι διαπραγματεύεσαι με τους διευθυντές σου και τη δουλειά σου. Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα.

Δείτε ακόμη: Η ανακοίνωση "φωτιά" του Γρηγόρη Αρναούτογλου: "Επιστρέφω στην θέση μου..."

Μας είχαν ενημερώσει ότι για το δεύτερο μισό της σεζόν θα αλλάξει ο στρατηγικός σχεδιασμός του σταθμού. Δεν είναι μόνο το Survivor που δρομολογεί αλλαγές, ο ΑΝΤ1 είναι ένας πολύ μεγάλος σταθμός. Τελείωνε το Nomads και είχε δρομολογήσει αυτά τα concept που θα βγούνε τώρα, δεν τα είχε ο ΑΝΤ1 εκτός πλάνων. Τα είχε κατοχυρώσει εδώ και καιρό. Υπήρχε ένας πρώτος σχεδιασμός. Απλά με βάση τα διαφημιστικά έσοδα, με φάση την πορεία τηλεθέασης, με βάση τις ανάγκες που έχει το κοινό φέτος, γιατί κάθε χρονιά είναι διαφορετική, ο σταθμός αποφάσισε να αλλάξει στρατηγικό σχεδιασμό μετά τις 12 και μας ενημέρωσαν ότι με αυτή τη λογική ούτε ο Γρηγόρης θα επέστρεφε 2 μέρες την εβδομάδα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, ούτε το Late Night θα παρέμενε Τρίτη Τετάρτη, όπως ήταν αρχικά.

Εξετάστηκαν πάρα πολλά σενάρια εν τω μεταξύ, αλλαγών, να πάμε μια φορά, να αλλάξουμε μέρα και τελικά κατέληξε ο σταθμός ότι για αυτό το διάστημα είναι προτιμότερο να αλλάξει όλος ο σχεδιασμός και η φυσιογνωμία της ζώνης μετά τις 12 και να μην βγουν τα δύο Late Night στην μορφή που είναι", είπε χαρακτηριστικά!

Share