Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η σύζυγος του, Εβελίνα Βαρσάμη;

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η σύζυγος του, Εβελίνα Βαρσάμη;

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τις τελευταίες μέρες δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του μετά το σφοδρό τροχαίο...

Το Youweekly.gr με αναλυτικό ρεπορτάζ σας ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις της υγείας του αγαπητού σε όλους παρουσιαστή (Δείτε εδώ τις εξελίξεις). Μπορεί στη αρχή η βελτίωση της υγείας του να ήταν αβέβαιη, όμως οι τελευταίες μέρες δείχνουν ελπιδοφόρες για τον ίδιο και την οικογένεια του. Διαβάστε παρακάτω...

Στο πλευρό του όλες αυτές τις στιγμές βρίσκεται η σύζυγός και μητέρα του 6χρονου γιου του, Εβελίνα Βαρσάμη! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, η γυναίκα πέρασε εφιαλτικές στιγμές, στεκόμενη με τις ώρες έξω από την εντατική στο Ασκληπιείο της Βούλας περιμένοντας νέα για τον άντρα της.

Δείτε ακόμη: Ο Acun Ilicali αδειάζει δημοσίως το Έψιλον και τους κατακεραυνώνει για την κλεψιά: "Δεν γίνεται εγώ να πληρώνω και..."

Μόλις ενημερώθηκε για το σφοδρό τροχαίο που συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η γυναίκα τα έχασε και έπαθε νευρικό κλονισμό, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη και ταυτόχρονα να "πεθαίνει" από την αγωνία της γι την κατάσταση του άντρα της...

Είναι ο άντρας που την συντροφεύει τα τελευταία χρόνια της ζωή της. Όσους τους ξέρουν μιλούν για ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι που πραγματικά είναι αχώριστοι!

Εκτός όλων των άλλων και της αγωνίας που αντιμετώπιζε, έπρεπε να μπορέσει να διαχειριστεί και τον 6χρονο γιο τους, στον οποίο μέχρι και τώρα δεν έχουν πει τίποτα. Η Εβελίνα δεν θέλει με τίποτα να διαταράξει την ψυχική υγεία του παιδιού, καθώς η ίδια είναι αισιόδοξη πως ο άντρας της θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής σε όλα.

Δείτε ακόμη: Θύμα διαδικτυακής απάτης η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού; Οι αλλοπρόσαλλες φωτογραφίες και ο μυστηριώδης άντρας

Τις τελευταίες ώρες, όπως μεταφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού στο Youweekly.gr, η σύζυγός του Κωνσταντίνου Αγγελίδη νιώθει αρκετά ανακουφισμένη και αισιόδοξη, καθώς, όπως σας αποκαλύψαμε κι εμείς, ο παρουσιαστής ξύπνησε, λέγοντας τις πρώτες του λέξεις... Δείτε τι είπε μόλις ξύπνησε εδώ.