Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η απίστευτη αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν έμαθε για το τροχαίο!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η απίστευτη αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν έμαθε για το τροχαίο!

Συντετριμμένος ο χώρος της ελληνικής showbiz με το τροχαίο και την κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Πρώτο το Youweekly.gr σας μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παρουσιαστής μετά την έξοδό του από την εντατική (δείτε εδώ το ρεπορτάζ) αλλά και το παρασκήνιο πριν το τροχαίο για την κατάσταση του (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ). Οι εξελίξεις ακόμη τρέχουν και οι γιατροί δεν μπορούν να μιλήσουν ξεκάθαρα για το τι θα συμβεί ωστόσο την ίδια ώρα ο φίλος του, Γρηγόρης Αρναούτογλου, δηλώνει σοκαρισμένος για το τροχαίο. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Οι συγκινητικές στιγμές όταν αναγνώρισε την γυναίκα του στην εντατική!

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Φτιάξε καφέ να στα πω" ο Γρηγόρης Αρναούγλου έκανε τις πρώτες δηλώσεις και μοιράστηκε τα συναισθήματα του καθώς όταν έμαθε για το περιστατικό δεν βρισκόταν εδώ αλλά στον Άγιο Δομίνικο.

«Πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία του Αγγελίδη… εγώ δεν ήμουν εδώ για να πω κάτι για τον Κωνσταντίνο, αν και με έχουν πάρει πολλά τηλέφωνα γιατί συνεργαστήκαμε στο πρωινό, αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορείς να κάνεις ή να προσεύχεσαι ή να εύχεσαι… οι συζητήσεις και οι κουβέντες δεν βοηθάνε καθόλου… λένε οι γιατροί ότι είναι χαρούμενοι… γίνεται ένα θαύμα, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα γλυκό παιδί και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τελειώσει η περιπέτειά του. Στέλνουμε τη δύναμή μας και την αγάπη μας…»!

Δείτε επίσης: Αυτό πόνεσε! Η απίστευτη αντίδραση της Χατζίδου όταν την ρώτησαν για τη νέα σχέση του Σοιλέδη! Κλάμα...

Δείτε το παρακάτω βίντεο: