Μάνος Παπαγιάννης: Δεύτερη καταγγελία εναντίον του! Είχε σηκώσει το χέρι του και σε άλλη ηθοποιό! Ο λόγος για την...

Μάνος Παπαγιάννης: Δεύτερη καταγγελία εναντίον του! Είχε σηκώσει το χέρι του και σε άλλη ηθοποιό! Ο λόγος για την...

Με ένα πολύ άσχημο περιστατικό ήρθε αντιμέτωπη η Σοφία Παυλίδου η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδερφο της, Μάνο Παπαγιάννη, ο οποίος μετά την παράσταση, από την ένταση μπήκε στο καμαρίνι της, έσπασε την πόρτα, άρχισε να την βρίζει και στο τέλος της επιτέθηκε. (Έκτακτο! Η Σοφία Παυλίδου θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις...)

Το Youweekly.gr με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του σας αποκάλυψε για ποιον λόγο ο Μάνος Παπαγιάννης αποφάσισε να χτυπήσει την συμπρωταγωνίστρια του (Αποκάλυψη! Για ποιον λόγο ο Μάνος Παπαγιάννης χτύπησε την Σοφία Παυλίδου) και αν μεταξύ τους είχαν διαφωνίες από το παρελθόν, κάτι που δεν ισχύει, Διαβάστε παρακάτω,...

Ωστόσο, με αφορμή αυτό ήρθε στην δημοσιότητα και άλλο περιστατικό με πρωταγωνίστρια άλλη ηθοποιό. Όπως κατήγγειλε η ίδια η Σοφία Παυλίδου, ο συγκεκριμένος ηθοποιός σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της, έχει δείξει και άλλες φορές βίαιη συμπεριφορά. Μάλιστα, αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος, είναι πως στο παρελθόν είχε τσακωθεί πολύ έντονα και με άλλη ηθοποιό την οποία έβριζε έντονα στο καμαρίνι και της φώναζε...

Σε άλλη περίπτωση... ο Μάνος Παπαγιάννης, είχε μελανιάσει την Κόνυ Μεταξά, την οποία είχε πιάσει βίαια στην σκηνή, την ώρα της παράστασης με αποτέλεσμα το κορίτσι μετά να μην μπορεί να κουνήσει το χέρι της και να είναι με πάγους.

"Είμαι πολύ ταραγμένη! Δηλαδή αισθάνομαι ντροπή που το 2018 που συμβαίνει αυτό, οφείλω να μην παραμείνει όταν αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο επικίνδυνος! Με την ίδια ευκολία που σήκωσε χέρι σε εμένα θα σηκώσει και αλλού! Είμαι σε κατάσταση σοκ! Δεν έχουμε ξανακάνει κανέναν καυγά, δεν έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ μας, έχει δείξει δείγματα όμως γιατί και άλλη μία φορά είχε επιστρέψει στο καμαρίνι και είχε βάλει και με μία άλλη συνάδερφο την οποία έβριζε, ούρλιαζε, έσπαγε μέσα. Έχει δείξει δείγματα γιατί και πάνω στην σκηνή έχει μία κίνηση που τραβάει την Κόνυ Μεταξά και δύο φορές δεν έλεγξε την δύναμη του και την είχαμε με πάγο την κοπέλα. Έχω κάνει ήδη μήνυση...". Δείτε όλη την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου...(Σοφία Παυλίδου συνέντευξη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Καρέ - καρέ η στιγμή που της όρμηξε ο Μάνος Παπαγιάννης!)

Φυσικά, η Κόνυ Μεταξά ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο συμβάν. Η νεαρή ηθοποιός και κόρη του Λευτέρη Πανταζή απάντησε με μεγάλη αμηχανία χωρίς να θέλει να κατηγορήσει κανέναν από τους δύο. Η ίδια είπε: "Είπα ότι είναι να πω! Τα άλλα θα τα πω στο δικαστήριο! Δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο! Και με τον Μάνο μιλάμε κανονικά και με την Σοφία. Έμαθα τι είπε η Σοφία για εμένα... η δική μου περίπτωση με τον Μάνο είναι διαφορετική! Απλώς με πίεσε στην σκηνή, αυτά συμβαίνουν... Αυτό με εμένα δεν προέκυψε από τσακωμό ήταν μία άτυχη στιγμή!" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε... "Δεν πήγα στο νοσοκομείο με την Σοφία. Εγώ έφυγα από το θέατρο όταν έφυγαν όλοι! Από εκεί και πέρα... δεν θέλω να πω πολλά!" - Δείτε όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί: