Baby boom! Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απέκτησε το τρίτο του παιδάκι!

Baby boom! Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απέκτησε το τρίτο του παιδάκι!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Kim Kardashian και ο Kanye West καθώς, όπως ανακοίνωσαν, απέκτησαν το τρίτο τους παιδί!

Λόγω των γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η γνωστή τηλεπερσόνα, το ζευγάρι επέλεξε να αποκτήσει το νέο μέλος της οικογένειάς του μέσω παρένθετης μητέρας. Διαβάστε παρακάτω...

«Ο Kanye και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό ενός υγιούς και όμορφου κοριτσιού. Είμαστε ευγνώμονες προς την παρένθετη μητέρα η οποία έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα με αυτό το υπέροχο δώρο και προς τους γιατρούς και τους νοσοκόμους για την ιδιαίτερη φροντίδα. Η North και ο Saint είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την αδελφή τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Kim.

Δείτε ακόμη: Κάτια Νικολαϊδου! Με κείμενο "φωτιά" επιβεβαιώνει δημόσια την επίθεση από τον Μάνο Παπαγιάννη!

Παράλληλα, το ζευγάρι ευχαρίστησε την παρένθετη μητέρα, χωρίς να την κατονομάσει, προσθέτοντας πως «έκανε πραγματικότητα τα όνειρά μας με το πιο υπέροχο δώρο που θα μπορούσε κανείς να μας προσφέρει».

Δείτε ακόμη: "Όταν πήγαν να τον συλλάβουν έτρεχε να...": Ο Φερεντίνος ξεμπροστιάζει και αποκαλύπτει το παρασκήνιο για τον Παπαγιάννη! (Βίντεο)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι θα δώσει στην παρένθετη μητέρα 45.000 δολάρια τα οποία θα καταβληθούν σε 10 μηνιαίες δόσεις, ενώ λέγεται ότι πλήρωσε 68.850 δολάρια στο πρακτορείο που βρήκε την παρένθετη.

Η ανακοίνωση:

peoplegreece.com