Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: 7 μέρες στις Μαλδίβες! Χλιδή, καβγάδες και παραξενιές! Η βίλα που έμεναν...

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: 7 μέρες στις Μαλδίβες! Χλιδή, καβγάδες και παραξενιές! Η βίλα που έμεναν...
News 17.01.2018 09:34

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος για τα Χριστούγεννα επίλεξαν να ταξιδέψουν στις μαγευτικές Μαλδίβες όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, όπου εκεί έγινε το "έλα να δεις".

Η παρουσιάστρια και ο άντρας της αγαπούν πολύ αυτό τον προορισμό και προσπαθούν να πηγαίνουν όσο πιο συχνά μπορούν εκεί παρά το κόστος και την απόσταση για το συγκεκριμένο μέρος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Κολέτσα: Αλλάζει τα δεδομένα και αδειάζει τον Λιάγκα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του: "Εκείνος σταμάτησε το γύρισμα γιατί..."

Έτσι και φέτος, έμειναν σε μία υπερπολυτελή βίλα όπως αναφέρει το περιοδικό η οποία στοιχίζει περίπου 2.000 ευρώ την βραδιά καθώς η χλιδή που προσφέρει είναι απίστευτη.

Δείτε ακόμη: Ντοκουμέντο! Όταν ο Παπαγιάννης επιτέθηκε σε συνάδερφο του και ο θυμός του κοινού! (Βίντεο)

Και μπορεί η Ελένη να ψηφίζει την εναλλακτική ζωή στα Άχλα το καλοκαίρι, όμως τον χειμώνα το σκηνικό και οι απαιτήσεις της αλλάζουν πολύ!

Όπως αναφέρει το Ciao η παρουσιάστρια ήταν πολύ απαιτητική με το προσωπικό του ριζόρτ και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν εντάσεις και καυγάδες καθώς δεν αντέχει κάτι λιγότερο από το τέλειο!

Share