Στο πλευρό του Γεωργίου και του Ντάνου το Πρωινό! Κατακεραύνωσαν τον Μπεγνή on air: "Είναι εμμονικός! Κάνει σαν..." (Βίντεο)

Στο πλευρό του Γεωργίου και του Ντάνου το Πρωινό! Κατακεραύνωσαν τον Μπεγνή on air:

Ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα πρωταγωνιστήσει στο "Τατουάζ" και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, αυτή ήταν η μόνη πρόταση που σκέφτηκε να δεχθεί μετά από όλες αυτές που του έγιναν από τα κανάλια, μιας και ήθελε ο ίδιος να να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά (Ανακοίνωση βόμβα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Μπαίνει στο "Τατουάζ"! Ο ρόλος έκπληξη που θα κάνει...)

Μετά από αυτή την αποκάλυψη πολλές ήταν οι αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές φυσικά! Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν το γεγονός αυτό αρνητικά ήταν και ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος το χαρακτήρισε κατάντια! ("Λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια": Το δημόσιο σχόλιο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού για την συμμετοχή του Ντάνου στο "Τατουάζ") Διαβάστε παρακάτω...

Απάντηση σε αυτή την αντίδραση του ηθοποιού έδωσε και ο Ανδρέας Γεωργίου! (Η οργισμένη αντίδραση του Γεωργίου για το σχόλιο του Μπεγνή για τον Ντάνο! Σκληρή απάντηση από τον σκηνοθέτη...(Βίντεο)

Και όπως φαίνεται αυτή η κόντρα καλά κρατεί και συνεχίζεται!

Ο Μέμος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real δήλωσε χαρακτηριστικά: "Μη με βάζεις σε αυτό το τριπάκι. Δεν με αφορά τι λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος…. Και δεν με αφορά, όταν έχω τόσο πολλή και σκληρή δουλειά στον «Ζορμπά», στον «Μεγαλέξανδρο», αλλά και στο «Όλου του κόσμου οι μουσικές» να ασχολούμαι με… κόντρες. Δεν μπορώ να μη μιλώ για την κατάντια της τηλεόρασης και δεν θα μου κλείσει κανένας το στόμα! Ούτε θα μου απαγορεύσει ο οποιοσδήποτε να μιλάω για τον κατήφορo της…"!

Δείτε ακόμη: Βόμβα στη showbiz! Σε σχέση ο Γιώργος Λιάγκας με την Βίκυ Κάβουρα! Ο θυελλώδης έρωτας μετά το διαζύγιο!

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες σχολίασαν τις νέες του δηλώσεις και τόνισαν πως είναι εμμονικός με τον Ανδρέα Γεωργίου και φαίνεται λες και έχουν προηγούμενα, όμως σεβαστεί η γνώμη του! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: