"Λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια": Το δημόσιο σχόλιο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού για την συμμετοχή του Ντάνου στο "Τατουάζ"

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελένη Μενεγάκη και τους αιφνιδίασε όλους με την αποκάλυψη που έκανε.

Ο νικητής του Survivor, θα πρωταγωνιστήσει στο "Τατουάζ" και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, αυτή ήταν η μόνη πρόταση που σκέφτηκε να δεχθεί μετά από όλες αυτές που του έγιναν από τα κανάλια, μιας και ήθελε ο ίδιος να να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά (Ανακοίνωση βόμβα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Μπαίνει στο "Τατουάζ"! Ο ρόλος έκπληξη που θα κάνει...) . Διαβάστε παρακάτω...

Μετά από αυτή την αποκάλυψη πολλές ήταν οι αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές φυσικά! Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν το γεγονός αυτό αρνητικά ήταν και ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος το χαρακτήρισε κατάντια!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση του Αγγελόπουλου να "χτυπήσει" το Survivor! Το τατουάζ και η ταραχή στο κανάλι!

Συγκεκριμένα με αφορμή ένα σχόλιο του δημοσιογράφου Βασίλη Μπουζιώτη στο Facebook, ο Μέμος Μπεγνής σχολίασε: «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια». Δείτε την ανάρτηση και το σχόλιο παρακάτω: