Αποκάλυψη σοκ για το περιστατικό με Παπαγιάννη - Παυλίδου από πασίγνωστη ηθοποιό! «Η παράσταση δεν κατέβηκε εξαιτίας τους! Το θέατρο αυτό...»

Αποκάλυψη σοκ για το περιστατικό με Παπαγιάννη - Παυλίδου από πασίγνωστη ηθοποιό!  «Η παράσταση δεν κατέβηκε εξαιτίας τους! Το θέατρο αυτό...»

Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Αντώνης Ξένος μίλησαν για όλους και για όλα στην εκπομπή Ooh la la και τη Σάσα Σταμάτη.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο επεισόδιο που συνέβη στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο, μεταξύ του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου και έκανε μια αποκάλυψη βόμβα για τον λόγο που κατέβηκε η παράσταση! Διαβάστε παρακάτω...


"Μη μασάμε σε αυτά που θέλουν κάποιοι να καταλήξουμε. Να μη μασήσουμε σε αυτά που θέλουν αυτοί που έχουν τα θέατρα. Το θέατρο αυτό δεν πήγαινε καλά, το ξέρω γιατί είμαστε γειτονιά και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες. »

Δείτε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Εξομολόγηση καρδιάς για το χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη! «Η μεγαλύτερη ανατροπή στη ζωή μου ήταν ...»


«Η παράσταση δεν κατέβηκε γι’ αυτό το επεισόδιο, η παράσταση θα κατέβαινε... Χειμωνιάτικα έμειναν άνθρωποι χωρίς δουλειά και κυρίως ο Μάνος Παπαγιάννης. Εμένα αυτό με ενοχλεί...", είπε χαρακτηριστικά και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε το σχετικό βίντεο: