«Λέγαν ότι έβαλα τη γκόμενα μου στην εκπομπή αλλά...» Η αιχμηρή απάντηση του Μπογδάνου στους επικριτές του!

«Λέγαν ότι έβαλα τη γκόμενα μου στην εκπομπή αλλά...» Η αιχμηρή απάντηση του Μπογδάνου στους επικριτές του!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μίλησε στο Πρω1νό για την πιο δύσκολη προσωπική περίοδο της ζωής του-την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΪ και για την νυν σύντροφο του Ελένη.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: « Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Είχα μια ατυχία στην προσωπική μου ζωή για την οποία δεν κατηγορώ απολύτως κανέναν. Δεν επιρρίπτω ευθύνες σε κανέναν άλλο πλην εμού. Θα μας σταματήσουμε να αγαπάμε επειδή κάτι δεν μας έκατσε καλά και δεν μας βγήκαν κάποιοι υπολογισμοί; Έκλαψα για τον χωρισμό μου…». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Δεν χαμπαριάζει τίποτα! Δείτε πως επέστρεψε από το διάλειμμα! (Βίντεο)

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με δημοσιογράφο. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 2.5 χρόνια. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε επί του θέματος: «Αναφορικά με τη νυν σύντροφό του, με την οποία διατηρεί περίπου 2,5 χρόνια σχέση, τόνισε: «Δεν υπάρχει ούτε ένα δημοσίευμα που να αναφέρει τη σύντροφό μου με το σωστό της όνομα. Έγραψαν ότι εργαζόταν στην εκπομπή μου, κάτι που δεν έχει καμία σχέση. Η Ελένη αφού τελείωσε τη σχολή της, πέρασε από μία σχολή δημοσιογραφίας και στη συνέχεια βρέθηκε ασκούμενη στον ΣΚΑΪ. Οι haters έγραφαν “έβαλε τη γκόμενά του στην εκπομπή του”»

Δείτε ακόμη: Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή η Λιόπη Αμπατζή

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: