Αδιανόητη αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! «Έχω φωτογραφηθεί με μαγιό και μου το έσβησαν στο photoshop!»

Αδιανόητη αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! «Έχω φωτογραφηθεί με μαγιό και μου το έσβησαν στο photoshop!»

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και, μεταξύ άλλων και αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που της έχει συμβεί!


Άλλωστε σαν μοντέλο και αργότερα παρουσιάστρια, έχει πολλά να διηγηθεί! Διαβάστε παρακάτω..
Εξάλλου έχει ζήσει κατά πολύ την εποχή των πολλών φωτογραφίσεων και των εξωφύλλων!

"Ήταν μια εποχή που το sex symbol ήταν πολύ της μόδας. Μπορεί σε μία φωτογράφιση να σε πίεζαν σε μία κατεύθυνση που δεν θέλεις απαραίτητα να πας. Τότε λοιπόν ήθελε έναν έξυπνο χειρισμό από εσένα έτσι ώστε να διατηρήσεις την εικόνα που θες εσύ να δείξεις προς τα έξω. Μου έχει τύχει να φωτογραφηθώ με μαγιό και να είμαι χωρίς μαγιό στο εξώφυλλο. Έχει σβηστεί. Είναι σοκαριστικό και ενοχλητικό, αλλά ήταν και αυτό μέσα στο πρόγραμμα εκείνη την εποχή. Μου έχουν κόψει και το δάχτυλο μια φορά μαζί με το μαγιό. Από τα 5 είχα 4. Αστεία είναι όλα αυτά τώρα, αλλά τότε νευρίαζα πάρα πολύ. Ήμουν και πιο μικρή. Και ξέρεις όταν είσαι πιο νέος, τα διαχειρίζεσαι πολύ διαφορετικά τα πράγματα από ότι όταν μεγαλώνεις. Ειδικά όταν είσαι στα πρώτα σου βήματα ως μοντέλο και δεν είσαι τόσο ισχυρή ώστε να ακολουθήσουν αυτό που θα πεις εσύ και να σταματήσουν...", είπε χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια και μας άφησε άφωνους!

Δείτε ακόμη: Άγριο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη! «Έγραφαν ότι κάνω παράνομες δουλειές για να με παρουσιάσουν ως…»


Δείτε το σχετικό βίντεο: