Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Ο ρόλος του Πέτρου Κωστόπουλου που διέλυσε την σχέση τους!

Το άδοξο τέλος και η πλευρά του Κωστόπουλου!

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Ο ρόλος του Πέτρου Κωστόπουλου που διέλυσε την σχέση τους!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας λίγο καιρό πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, "ξαφνικά" έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Η αλήθεια είναι πως στους δημοσιογραφικούς κύκλους αυτό δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη μιας και είχαν ακουστεί ψίθυροι πως το ζευγάρι περνούσε κρίση. Διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr προσπάθησε να μάθει όλη την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη και τελικά έδωσαν τέλος! Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή, έπαιξε η οικογένεια του Βασίλη Κικίλια οι οποίοι ήταν πολύ δυσαρεστημένοι με την δημοσιότητα που είχε λάβει ο δεσμός τους, μιας και είναι σοβαροί άνθρωποι και δεν θέλουν η οικογένεια τους να μπλέκει σε "κουτσομπολιά". (Δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ)

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Power Of Love: Συναντιούνται οι παίκτες εκτός σπιτιού; Η αλήθεια για τις ερωτικές επαφές και το τι κάνουν όταν φεύγουν από το σπίτι!

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Down Town, , ένας από τους λόγους που προκλήθηκαν προβλήματα στις σχέσεις της παρουσιάστριας και του πολιτικού ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο ίδιος πλέον διατηρεί μαγαζί με σάντουιτς στο Κολωνάκι και με αφορμή αυτό μετακόμισε στο κέντρο για να είναι κοντά και στον γιο του, Μάξιμο και το διαμέρισμα που νοίκιασε, ήταν σχεδόν απέναντι από το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.

Δείτε ακόμη: Khloe Kardashian: Παραλίγο να γεννήσει μετά την αποκάλυψη ότι την απάτησε ο σύντροφός της

Σύμφωνα με φίλους της Τζένης, αυτό προκάλεσε αμηχανία στην ίδια, αλλά ούτε και για τον Βασίλη Κικίλια ήταν πολύ ευχάριστο!

Έτσι λοιπόν είχε και ο Πέτρος Κωστόπουλος μερίδιο ευθύνης στον χωρισμό τους!