Βίκυ Χατζηβασιλείου: Την πιάσαμε επ'αυτοφώρω να ανάβει κερί σε εκκλησία! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Την τσακώσαμε!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Την πιάσαμε επ'αυτοφώρω να ανάβει κερί σε εκκλησία! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Στην πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, πέρασε τις γιορτινές ημέρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το Youweekly.gr βρέθηκε μαζί της 24 ώρες, ανακαλύπτοντας... όμορφα μυστικά από τις διακοπές της.

Ξεκινώντας φυσικά από τις πρωινές βουτιές της στη Σάνη της Χαλκιδικής, όπου η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» περνάει πάντα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της εξορμήσεων και παίζει beach volley μαζί με αγαπημένους φίλους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απίστευτο κράξιμο στο Πρω1νό για τον Αγγελόπουλο! Τα καυστικά σχόλια της Πατλάκη και η έκρηξη της Σκορδά! Παραλίγο να φύγει η παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Εκεί έμεινε μέχρι το μεσημέρι, όταν και κατευθύνθηκε προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τις αγορές της ημέρας. Τελικός προορισμός ο αγαπημένος της φούρνος στην πόλη, στον οποίο πηγαίνει χρόνια, έχοντας χτίσει πια ιδιαίτερη σχέση με τους ιδιοκτήτες.

Ο λόγος; Τα υπέροχα μπισκότα με βρώμη που φτιάχνουν και τα οποία ερωτεύτηκε με την πρώτη... δαγκωματιά πριν από μερικά χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως επισκέπτεται συχνά τον εν λόγω φούρνο μέχρι σήμερα και τα προμηθεύεται, όπως και έκανε την περασμένη Παρασκευή.

Δείτε ακόμη: Εξιτήριο για την Ελεονώρα Μελέτη: Η εμφάνιση μετά την γέννα που εντυπωσίασε!

Με γεμάτα χέρια, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε μία τελευταία στάση στην εκκλησία για τα Εισόδια της Θεοτόκου πριν επιστρέψει στο σπίτι της για φαγητό...