Συγκλονίζει η περιγραφή Ελληνίδας τραγουδίστριας για το πρόβλημα υγείας της: "Στο χειρουργείο οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για όγκο, αλλά..."

Το δύσκολο χειρουργείο, ο όγκος 15 εκατοστών και η ανακάλυψη των γιατρών!

Συγκλονίζει η περιγραφή Ελληνίδας τραγουδίστριας για το πρόβλημα υγείας της:

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso!

Η Έλενα Οικονόμου μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της! Διαβάστε παρακάτω...

"Η 5η Φεβρουαρίου του 2016 ήταν μία μέρα σαν όλες τις άλλες και βρισκόμουν στην Κύπρο, όπου είχα κανονίσει να τραγουδήσω. Η κοιλιά μου, όμως, πρήστηκε πολύ, σαν να ήμουν εφτά μηνών έγκυος, και με ενοχλούσε. Υποψιάστηκα σπαστική κολίτιδα και πήγα σε κλινική της Λεμεσού για να το αντιμετωπίσω", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Ο προβληματισμός στους Μαχητές και ο σκληρός στίβος μάχης!

Στη συνέχεια προσθέτει: "Μου έκαναν εξετάσεις και ο γιατρός ζήτησε μαγνητική τομογραφία. Την έκανα και έδειξε όγκο 15 εκατοστών στο λεπτό έντερο. Με ενημέρωσαν ότι πρέπει να μπω εκτάκτως στο χειρουργείο για αφαίρεση. Ενα χειρουργείο πολύωρο και δύσκολο, όπως μου είπαν, με μεγάλη επικινδυνότητα επιπλοκών. Ημουν ολομόναχη στο νοσοκομείο. Τηλεφώνησα στους γονείς μου και προετοιμάστηκα ψυχολογικά για όλα! Φοβόμουν τη νάρκωση και σκεφτόμουν ότι μπορεί και να μην ξυπνήσω".

Δείτε ακόμη: Ανθή Βούλγαρη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα στα social media και το...θαύμα που συγκινεί!

Και αναφέρει την ανακάλυψη των γιατρών μέσα στο χειρουργείο που εξέπληξε τόσο εκείνους όσο και εκείνη όταν ενημερώθηκε: "Στο χειρουργείο οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για όγκο, αλλά για δεύτερη σπλήνα που είχε ξεκολλήσει από τη θέση της και είχε κατέβει στο έντερο. Επίσης, είδαν ότι ολόκληρο το γαστρεντερικό μου σύστημα ήταν ανάποδο σε σχέση με των άλλων ανθρώπων. Η σκωληκοειδής μου υπόφυση δεν ήταν κάτω δεξιά, αλλά πάνω αριστερά! Την αφαίρεσαν λόγω αυτής της ιδιαιτερότητάς της. Και εκτός από τη δεύτερη σπλήνα που αφαιρέθηκε, υπήρχαν και πολλά υποσπληνίδια" και εξηγεί γιατί συνέβη αυτό: "Οπως με ενημέρωσαν οι γιατροί, τα ζωτικά μου όργανα είναι σε λάθος θέσεις και έχουν αυτές τις ανωμαλίες από κάποια επιπλοκή στην κύηση της μαμάς μου. Αν μπορούσαν να βάλουν τα δικά μου όργανα σε άλλο σώμα, δεν θα μπορούσε να επιβιώσει!"