Όλη η αλήθεια για τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη μηχανή του στη θέση των ΑΜΕΑ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ και παρασκήνιο!

Όλη η αλήθεια για τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη μηχανή του στη θέση των ΑΜΕΑ!

Σάλος έγινε από το πρωί με μια κίνηση του Πέτρου Κωστόπουλου! Συγκεκριμένα, όπως σας ενημερώσαμε (Δείτε εδώ) ο παρουσιαστής φέρεται να πάρκαρε την μηχανή του θέση ΑΜΕΑ και για εγκυμονούσες και όπως υποστήριξε ο άνθρωπος που τον φωτογράφισε και τσακώθηκε μαζί του, ενώ του είπε να την βγάλει τον έβρισε.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έκανε μία ανάρτηση στα social media του με την μηχανή του παρουσιαστή και τον θερμό διάλογο που είχαν! Διαβάστε παρακάτω...

Δειτε ακόμη: Τέλος η Λαμπίρη από την τηλεόραση! Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας για το νέο επαγγελματικό της βήμα και τα δάκρυα! (Βίντεο)

Το νεαρό παιδί έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η μηχανή αυτή παρκαρισμένη σε χώρο για ΑΜΕΑ και εγκυμονουσες ανήκει στον γνωστό μπουρτζοβλαχο και celebrity της πλάκας ΓΤΠ #ΠετροςΚωστοπουλος . Έτυχε να τον πετύχω καθώς πήγαινε να την πάρει, του λέω «Ωραία μαγκιά έχεις κάνει».. Κάτι μου απάντησε, δεν κατάλαβα διότι (όπως και όλο του το σιναφι), όταν είσαι τίγκα (…) Του απαντώ κι εγώ «Δεν σε χάλασε η φώτο που σε πήρα» … Και μου λέει το θρυλικό » Σε γράφω στ’αρ@@ μου»

Το Youweekly.gr έψαξε, βρήκε και θα σας αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο! Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες και μηνύματα που μας έστειλαν αναγνώστες ο παρουσιαστής δεν πάρκαρε την μηχανή του στο συγκεκριμένο σημείο αλλά «έμεινε» εκεί!

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Μάλιστα λίγο αργότερα ζήτησε την βοήθεια περαστικών για να την σπρώξουν και να απομακρυνθεί από το σημείο που ήταν όντως θέση για στάθμευση ΑΜΕΑ αλλά και έγκυων γυναικών! Εν τέλει 2 νεαροί έσπρωξαν την μηχανή η οποία και πήρε τελικά μπροστά λίγα λεπτά μετά!