O άγνωστος τσακωμός της Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο! «Μου λέει μαμά δεν ξέρεις εσύ...»

Η εξομολόγηση της...

O άγνωστος τσακωμός της Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο! «Μου λέει μαμά δεν ξέρεις εσύ...»

Η Ελένη Μενεγάκη σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αλλά όταν το αποφασίζει γίνονται όλες το θέμα της ημέρας!

Σε συνέντευξή της στο Madame Figaro μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα και τη σχέση της με τα παιδιά της και... επικεντρώθηκε στον μεγάλο της γιο, τον Άγγελο Λάτσιο!

«Τα παιδιά… Ποιος θα μου έλεγε κάποτε ότι θα είχα τέσσερα δικά μου. Τι ευτυχία Θεέ μου! Τέσσερα τελείως διαφορετικά πλάσματα, τόσο ως φυσιογνωμίες όσο και ως προσωπικότητες. Μοιάζουν σαν να μην έχουν μεγαλώσει καν στο ίδιο σπίτι! Διακρίνω πού και πού πάνω τους μικρά στοιχεία μου, αλλά μόνο φευγαλέα. Είναι πολύ αυτόνομες υπάρξεις».

Δείτε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: "Από τότε που αποκάλυψα την καταγωγή μου..."


Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Ο μεγάλος, που είναι πια σχεδόν δεκάξι, έχει αρχίσει να πετάει και κανένα “εσύ δεν ξέρεις, μαμά” φέρνοντας μπροστά στα μάτια μου σκηνές από τη σχέση μου με τη δική μου μητέρα. Έτσι, είναι η ζωή, κάνει κύκλους. Ξέρω ότι και οι αδελφές του θα ακολουθήσουν. Όσο μεγαλώνουν, θα βρίσκουν τη δική τους φωνή, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό. Αλλά ξέρω ότι έχω καλά παιδιά που πάντα βαθιά μέσα τους, αγαπάνε και σέβονται τον μπαμπά, τη μαμά και όλο τον κόσμο. Τα παιδιά μου είναι η βάση μου, το ημερολόγιό μου. Οι ρυθμοί της ζωής μου είναι τρελοί, δουλεύω από 18 χρονών, κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα και δεν παρακολουθώ τον χρόνο παρά μόνο μέσα από εκείνα».