Πως είναι σήμερα η Βίκυ Μιχαλονάκου, η παρουσιάστρια του "Ερωτοδικείου";

Πως είναι σήμερα η Βίκυ Μιχαλονάκου, η παρουσιάστρια του

Της πέταξαν λάσπη, την αποκάλεσαν μεταξύ άλλων «Ιέρεια της Cult TV» και την υποτίμησαν πολλές φορές στα περισσότερα από 25 χρόνια της καριέρας της στην έντυπη δημοσιογραφία και στην τηλεόραση.

Σήμερα η Βίκυ Μιχαλονάκου, η πάλαι ποτέ δικαστής του «Ερωτοδικείου», σπάει τη σιωπή της στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Κακογιάννη, κρίνει παλιούς και νέους παρουσιαστές και καταδικάζει με τη σειρά της τα φετινά προγράμματα της ιδιωτικής τηλεόρασης, με πρώτα απ’ όλα όσα προσπάθησαν να τη μιμηθούν: τα realities αγάπης «Power of Love» και «Game of Love»... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη!

Ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr μετά από τόσα χρόνια και εντυπωσιάζει με την εικόνα της, καθώς φαίνεται σαν να μην έχει περάσει ούτε μία ημέρα από πάνω της.

Κάποτε είπαν πως το «Ερωτοδικείο» ήταν «προϊόν υποκουλτούρας». Τι θα τους απαντούσατε σήμερα με βάση τα όσα προβάλλονται στην τηλεόραση;

Η κουλτούρα είχε ήδη εκλείψει από καιρό στην Ελλάδα, ούτε διανόηση υπήρχε, ούτε ψευτοδιανόηση. Υπήρχαν ορισμένοι «κουλτουριάρηδες» σιτιζόμενοι από τα κομματικά πρυτανεία.

Δείτε ακόμη: Κώστας Κοκκινάκης: Έσερνε από τα μαλλιά την κοπέλα του στην θάλασσα...

Θέλω να συγκρίνετε το «Ερωτοδικείο» με τα σημερινά «Power of Love» και «Game of Love».

Τα ριάλιτι αυτά πρόκειται για χυδαία και ωμά πορνογραφήματα που προσφέρονται για τελετές οφθαλμοπορνείας. Το «Ερωτοδικείο» φρονώ πως ήταν μια υπόγεια λαογραφική μαρτυρία ανομολόγητων και επί χρόνια καταπιεσμένων παθών που ταλάνιζαν τη νεοελληνική κοινωνία με κατά συρροή ονειρώξεις. Θέλω να πιστεύω πως άφησα μια ιδιαίτερα και χαριτωμένα αμφιλεγόμενη πολιτιστική παρακαταθήκη. Ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, με προεκτάσεις και ανησυχίες καλά κρυμμένες από απαίδευτους και οκνηρούς οφθαλμούς. Πολλοί προσέγγισαν το εγχείρημά μου αυτό επιδερμικά, γελώντας με την εντός «κατάντια» ανθρώπων στριμωγμένων από την κοινωνική υποκρισία στο περιθώριο της ζωής, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι το περιθώριο είναι η άλλη όψη του καθρέπτη στον οποίο κοιτάζονται χαϊδεύοντας τα ναρκισσιστικά τους συμπλέγματα.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€