Έλλη Κοκκίνου: "Βόμβες" για τον Μπόγρη! Υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης; Τι σχέση είχε με τον γιο της!

Μια αφοπλιστική συνέντευξη!

Έλλη Κοκκίνου:

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου, που μεταξύ των άλλων μίλησε και για τον χωρισμό της με τον Μπόγρη!

Η ίδια, στο περιοδικό "Down Town", απάντησε ότι ήταν ένας δύσκολος χρόνος, που έπρεπε να βρει τα πατήματα της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μάνος Ελευθερίου: Αποτεφρώθηκε η σωρός του! Η ανάρτηση τις οικογένειας του για τις φωτιές που τσακίζει κόκκαλα!

"Ήταν δύσκολος χρόνος. επαναπροσδιορισμού, όπως λες. Έπρεπε να βρω τα πατήματα μου, να βρω τον εαυτό μου, να καταλάβω τι συμβαίνει, να αλλάξω τις συνήθειες μου. Επτά χρόνια είναι πολλά. Μηδενίζεις και ξεκινάς ξανά. Σήμερα, όμως στα 48μου, ξέρω ότι όλα περνάνε", είπε μεταξύ των άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια!

Όσο τον λόγο που χώρισαν;

"Υπήρχαν λόγοι, αλά λόγοι που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνον εμάς τους δύο. Κάτι πολύ σοβαρό για εμένα και τον σύντροφό μου και δεν μου αρέσει να γίνεται αντικείμενο κουβέντας και κουτσομπολιού σε μια παραλία, σε ένα καφέ, όπου διαβάζει κανείς το περιοδικό. Γιατί είναι κάτι προσωπικό μου και εγώ τα προσωπικά μου τα σέβομαι και τα αγαπώ. Όποιο και αν είναι το τέλος, σέβομαι αυτό που έχω ζήσει. Θεωρώ ευτελές το να βγαίνω και να μιλάω για τους λόγους του χωρισμού μου. Το ίδιο έκανα και με τον γάμο μου. Δεν είπα πότε δημοσίως ότι χώρισα", απάντησε η Ελλή Κοκκίνου!

Δείτε ακόμη: Βγήκε από τα ρούχα του ο Γιώργος Παπαδάκης! Η on air έκρηξη του... (Βίντεο)

Όταν χωρίζεις, είσαι απόλυτη; Κλείνεις την πόρτα για πάντα ή αφήνεις ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης;

"Εξαρτάται από τη σχέση και τους λόγους του χωρισμού. Πάντα υπάρχει μια περίοδος χάριτος που δεν ξέρεις αν είναι οριστικό ή όχι. Αλλά τι είναι οριστικό στη ζωή μας; Ξέρω ζευγάρια που έχουν χωρίσει για 4-5 χρόνια, και μετά είναι ξανά μαζί", είπε στον Τάσο Μπιμπισίδη!

Ο γιος σου γνώριζε τον Γιώργο;

Γνωρίζονταν, αλλά δεν ήξερε ότι είχαμε σχέση. Τον είχα προφυλάξει πολύ.

ΠΗΓΗ 1