Χριστίνα Μπόμπα - Μαρίνα Βερνίκου: Αν δεν ταιριάζανε...δεν θα κουμπαριάζανε!

Οι αναρτήσεις στο Instagram...

Χριστίνα Μπόμπα - Μαρίνα Βερνίκου: Αν δεν ταιριάζανε...δεν θα κουμπαριάζανε!

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρίνα Βερνίκου αποφάσισαν να πάρουν ρεπό από τις πυρετώδεις ετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο και να απολαύσουν τις διακοπές τους!

Και για να λέμε και την αλήθεια ένα break το χρειάζονται! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Αλούπη: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της!

Οι δύο φίλες και μέλλουσες κουμπάρες κάνουν ένα διάλειμμα από ό,τι έχει να κάνει σχέση με τον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και χαλαρώνουν κάνοντας το μπάνιο τους, και απολαμβάνοντας υπερπολυτελές το σκάφος τους!

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε μια φωτογραφία τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου εμφανίζεται η ίδια φορώντας ένα μπλε μαγιό και τα likes έπεσαν βροχή!

Δείτε ακόμη: Αμαλία Κωστοπούλου: Με αέρα top model στην Μύκονο! Ποια είναι τα επόμενα σχέδια της;

Δείτε ακόμη: Κραυγή απόγνωσης για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Η "μάχη" με τα ναρκωτικά....

Από την άλλη, η αγαπημένη της φίλη Μαρίνα Βερνίκου, κάνει και αυτή τη διακοπή της από τα καθήκοντα της ως κουμπάρα του μελλόνυμφου ζευγαριού και τη βρίσκουμε στη Μύκονο να χαλαρώνει πάνω σε ένα σκάφος φορώντας ένα κομψό ασπρόμαυρο μαγιό.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που η ίδια ανεβάζει προσωπική της φωτογραφία με το σκάφος, ενώ την τελευταία φορά το πολυπόθητο απόκτημα το είχαμε δει πριν λίγο καιρό όταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα επισκέφθηκαν το νησί των ανέμων για να κάνουν διακοπές με τους κουμπάρους τους.